Gå til hjemmesiden
Ladning

CampingCard ACSI

 • Op til 60% fordel
  Fem faste lave overnatningspriser
 • Accepteret på over 3000 campingpladser
  Kontrolleres årligt af ACSI
 • Tag børnene gratis med på næsten 450 campingpladser
  3 børn under 6 år er inkluderet i prisen
Mere info
 

Bestil et CampingCard kort fra € 12,95

 • Op til 60% fordel
  Fem faste lave overnatningspriser
 • Accepteret på over 3000 campingpladser
  Kontrolleres årligt af ACSI
 • Tag børnene gratis med på næsten 450 campingpladser
  3 børn under 6 år er inkluderet i prisen
 

Populære rejsemål Italien

Vis flere regioner i Italien

Alle regioner

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Italien

Camping Zocco

Camping Zocco

 • 18
 • 2675

Camping Zocco ligger i det nordlige Italien med byer som Milano, Verona og Venedig indenfor rækkevidde. På denne rolige campingplads i naturlige omgivelser kan I...

Ferietemaer Italien

Vis flere ferietemaer

Campering i Italien

Italien er et pragtfuldt, mangfoldigt land, hvor enhver campist føler sig hjemme. Europas støvle strækker sig fra de viltre bjergområder i det nordlige Italien via den robuste kyststrækning langs Adriaterhavet og Middelhavet ned til de paradisagtige strande i den sydlige del af Italien. I la bella Italia spiller den romerske indflydelse og renæssance tidens kunstneriske arkitektur en stor rolle. At campere billigt midt i den italienske historie er en helt specielt erfaring.

Tips 

•    Kultur
Langs Liguriens klippefulde kyststrækninger ligger Cinque Terre; fem idylliske små italienske landsbyer, der ligger ved Middelhavet. Cinque Terre er forbundet med hinanden via en sti kaldet Via dell’Amore samt togsporet. Siden 1997 står disse karakteristiske byer på UNESCOs verdensarvliste. De maleriske, farverige små huse i disse landsbyer og det krystalklare er helt klart et besøg værd. 

•    Cykling
Det nordlige bjergområde og de langstrakte bakkede område midt i Italien gør landet tilgængeligt for cyklister. Liebhavere af stejle områder anbefales at cykle (og vandre!) i Aostadalen i Norditalien. Med det Schweiziske Matterhorn bag dig kan du i lavsæsonen nyde de hvide bjergtoppe og grønne bjergdale her. Det er også skønt at cykle på de fladere ruter, f.eks. i Umbria, hvor der er skiftevis italiensk natur og maleriske små byer. Se: http://www.bikeinumbria.it/index-eng.htm.

•    Vandringer
Det er en unik erfaring for vandrefolk at tage på vandretur på vulkanen Etna. Etna, der ligger på øen Sicilien, er den højeste aktive vulkan i Europa. At vandre gennem vulkanlandskabet er noget, der gør indtryk, fordi du bl.a. stadig kan se lavastrømmene fra tidligere udbrud. Vær dog opmærksom på, at det på turen opad kan blive en hel del køligere!

Camper fordelagtigt i Italien

Vågn op i Piemonts bakkede landskab og drik en italiensk cappuccino, eller camper lige uden for den livlige, historiske hovedstad Rom; Italien har det alt sammen. Du kan finde små, hyggelige campingpladser ved maleriske små byer, men også store, veludrustede campingpladser ved den Italienske Riviera, hvor du kan fordelagtigt kan campere i lavsæsonen med dit CampingCard ACSI rabatkort. 

Italien; pizza og Hollywoodfilm

Når man tænker på Italien, tænker man på pizza. I 1889 blev den på det tidspunkt mest berømte pizzabager, Raffaele Esposito, fra Napels inviteret af den daværende italienske kong Umberto I og dennes hustru Margaretha til at lave mad til dem. Pizzabageren skabte en pizza med tomatsovs, mozzarella og basilikum: farverne på det italienske flag. Dronningen syntes bedst om pizzaen, og derfor blev denne pizza navngivet ‘pizza margherita’.

Forskellige film er blevet optaget i Italien. Især det solrige toskanske landskab med de smukke vinranker og oliventræer og de karakteristiske små landsbyer er et område, der har inspireret mange filmlavere. Således er Hannibal blevet optaget ved bl.a. Palazzo Vecchio i Florene, og blev kornmarkerne lige syd for Siena brugt som kulisse for filmen The Gladiator.  

Vejret i la bella Italia

Allerede tidligt om foråret er der dejlige temperaturer i Italien, og om efteråret bliver sommervarmen hængene i lang tid, især i den sydlige del af landet. Landet egner sig da også virkelig godt til campering i lavsæsonen. Klimaet i den nordlige del af Italien er i lavsæsonen noget køligere. I Alperne kan temperaturen dale til under 0 °C. Ideelt for de, der holder af vintersport og vintercampering.  

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid