Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campingpladser i Luxemburg

Luxemburg er det næstmindste land i EU, men har overraskende mange campingpladser. Eller måske ikke så overraskende, når man tager den smukke natur og de klassiske byer i betragtning. Det betyder i hvert fald, at du har meget at vælge imellem, når du i lavsæsonen rejser til Luxemburg med dit CampingCard ACSI. Alle CampingCard ACSI campingpladserne har nemlig i hvert fald en ting tilfælles: Du kan campere fordelagtigt på dem. 

Tips for Luxemburg

●    Luxemburg har en pragtfuld natur, der egner sig perfekt til at foretage lange vandre- eller cykelture. Især den østlige region Mullerthal, der også bliver kaldt for Lille Schweiz, er et skønt sted at tage på vandreture i. Naturen er meget varieret her: Skove, klipper og smukke små vandfald sætter tonen. Området er yderst populært blandt turister, og i højsæsonen kan her da også blive meget travlt. I lavsæsonen har du dog fuld mulighed for at nyde freden og roen i skoven og de klukkende bække.

●    Echternach er Luxemburgs ældste by og ligger i Lille Schweiz. Echternach blev oprettet i 698 og bliver stadig omringet af bymurene fra middelalderen, og på trods af at den lille by blev bombarderet i den anden verdenskrig, er der stadig en masse at se fra de historiske perioder før krigen. Echternach er en by med en lang og spændende historie. 

●    Hovedstaden i Luxemburg, der også hedder Luxemburg, har en virkelig speciel udstråling. Der løber nemlig en dyb kløft midt gennem byen, og i denne vokser der en luksus af træer og buske. I kløften befinder sig også kasematterne, en underjordisk militær forsvarslinje, der daterer fra det syttendeårhundrede. Kasematterne blev brugt som logi for tusindvis af soldater og heste. Derudover var der også våbenværksteder, køkkener, bagerier og slagterier. Under anden verdenskrig fungerede kasematterne som beskyttelsesrum. Et sted fuld af historie. Du kan besøge de kilometerlange forsvarsværker indefra.

Camper fordelagtigt i Luxemburg

Luxemburg opretholder de Nordeuropæiske campingpladsers gode ry: De Luxemburgske campingpladser er virkelig velholdte og rene, og personalet er venligt og behjælpsomt. Og det største plus: De ligger i fantastiske grønne omgivelser. På en Luxemburgsk campingpladser er du næsten altid omringet af bække, skove eller bjerge. Og hvis du camperer i lavsæsonen med dit CampingCard ACSI rabatkort, kan du nyde alt dette til en fordelagtig pris.

Luxemburg: I hænderne på hollandske hertuger

Luxemburg er det eneste land i verden, hvor en storhertug er statshoved. I princippet har hertugen ret til at regerer og foretage lovgivning, men i praksis er hans magt begrænset: den nuværende storhertug Hendrik spiller blot en repræsentativ rolle. Indtil 1890 var ´Storhertugdømmet Luxemburg´ tilknyttet Holland. Efter at Napoleon blev slået i 1815 blev den hollandske kong Willem I nemlig udnævnt som storhertug af Luxemburg. Luxemburg forblev tre generationer lang i hænderne på denne hollandske familie Van Oranje-Nassau. Dette sluttede dat kong Willem III døde i 1890.

Det luxemburgske klima

Luxemburg er ikke just kendt for at have høje temperature og solrigt vejr, men fra april af kan vejret være virkelig skønt. Månederne april og maj er de solrigeste måneder uden for højsæsonen, så hvis du tager til Luxemburg i lavsæsonen, kan du da måske få slikket lidt sol i disse måneder. Forvent dog ikke middelhavstemperature, men de er da heller ikke nødvendige for at foretage en lang, lækker vandre- en cykeltur eller for at besøg de underjordiske kasematter.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid