Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campering i Spanien

Spanien har endeløse kyster med palmetræer og krystalblåt havvand samt et landligt indland. For mange gør dette landet til et tiltrækkende sted at campere. Med en gennemsnitstemperatur på 19 °C i lavsæsonen er det er godt ferieland, hvor du kan campere fordelagtigt med CampingCard ACSI. 

Tips 

-    Las Médulas
Dette bjerg var i romertiden en guldmine. Nu til dags er det en af Spaniens mest berømte naturparker. Den røde stenfarve kontrasterer stærkt med de grønne bakker. Mellem de store klippeformationer løber der diverse vandreruter, som du kan følge hen over bjerget. Undervejs vandre du langs majestætiske kastanjetræer, der er hundrede af år gamle.

-    Andalusien
Andalusien danner Spaniens mest sydligt beliggende egn. Her kan du foretage pragtfulde cykelture om foråret og om efteråret. Besøg f.eks. byen Sevilla, der ligger ved floden  Río Guadalquivir. Kendetegnende for denne by er de fantastiske patioer samt katedralen. Fra Sevilla kan du evt. fortsætte turen langs Rio Quadalquivir mod Italica, hvor du kan se de gamle romerske ruiner. 

-    Don Quixote
I regionen Castilla-La Mancha findes de autentiske vindmøller fra den berømte roman Don Quixote de la Mancha, der er skrevet af Cervantes. Fra den gamle by Toledo går der en pragtfuld vandrerute gennem de landlige omgivelser, hvor disse vindmøller står.

Campering i Spanien    

På den spanske Costa Brava camperer du fordelagtigt ved de romantiske spanske strande. Det første indtryk af stedet er, at det egner sig til at holde en daseferie, men langs kysten er der nok af aktiviteter, som man kan dyrke, såsom at svømme og at dykke. For de eventyrlystne campister har indlandet en stor skala af muligheder. Du kan bl.a. udforske nogle af middelalderlandsbyerne som f.eks.  Aínsa og Miranda del Castañar.

De spanske campingpladser byder på lige så megen variation, som det spanske landskab. Langs strandene ligger de store og luksuriøse campingpladser, som du kan overnatte på til en billig penge med dit CampingCard ACSI kort og stadig gøre brug af de mange faciliteter. Hvis du holder mere af fredfyldte, hyggelige campingpladser, så er de små campingpladser, der ligger mere indlands, et godt valg.

Den spanske mad

I Spanien sætter de stor pris på mad. En typisk spansk ret er f.eks. paella: en godt fyldt ret med safranris og havfrugter og kylling. En anden typisk ret er tapas. Ved at bestille forskellige små, smagfulde retter (såsom spansk skinke, oliven og kødpølse), kan du danne dig et godt indtryk af spansk mad.

For spaniolerne er det normalt spise ude i byen ca. fire gange om ugen. De spiser også helst varm mad to gange om dagen, nemlig kl. 15:00 og kl. 22:00, og drikker også gerne et glas vin til måltidet kl. 15:00. 

Vejret

Hele året rundt er der relativt varmt i Spanien. Om foråret og om efteråret ligger temperaturerne på omkring de 19°C, hvilket gør landet yderst egnet til aktive vandre- eller cykelferier. For de, der gerne overvintre i Sydeuropa, er Spanien et godt valg. Især i Sydspanien daler temperaturen for det meste ikke under de 10-15 °C.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid