Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campering i Tyskland 

Tyskland kan byde på en stor mangfoldighed når det gælder natur, kultur og klima. Fra kystområderne i nord og de pragtfulde skovområder i midten, til sydens magtfulde Alper; Tyskland har noget for enhver campist. Derudover har landet dejlig mad med kendte retter såsom bratwurst og schnitzel. Naturligvis hører der sig en tysk øl til maden.

Tips 

•    Slotte 
I hele Tyskland ligger der fortryllende slotte og borge. De bedst kendte er 
Schloss Neuschwanstein i Bayern, som også bliver kaldt for `eventyrkongens slot`. Slottet blev bygget i det nittende århundrede til kong Ludwig II af Bayern. Komponisten Richard Wagners musikalske ideverden samt de tyske riddersagn tjente som inspiration for slottets arkitektur. Dette kan da også ses på slottets romantiske udstråling.

•    Marked
De tyske julemarkeder er meget specielle. Fra slutningen af november og helt til juledagene i december kan du i mange af de tyske byer finde et julemarked med små boder med juledekorationer og lækre madvare. Men også selvom der ikke er julemarked, er disse markedspladser helt sikkert et besøg værd. F.eks. er markedet i Bremen helt ekstraordinært smukt på grund af den gotiske arkitektur og den megen plads.

•    Natur
Tyskland har mange specielle naturområder, bl.a. Schwarzwald, der ligger i Sydtyskland, samt nationalparken ‘Hamburgisches Wattenmeer’, der ligger i Nordtyskland. Bastei i Saksen er også speciel at se. På grund af klipperne kan du foretage pragtfulde vandreture med udsigt ud over floden Elbe. En af disse vandreruter går via den kendte bro Basteibrücke, der leder dig gennem klipperne. 

Camper fordelagtigt i Tyskland 

I Tyskland er der mange campingpladser, der ligger ved floder, ved strande, i bjergene eller i skovene. Dette er pragtfulde steder at parkere sin campingvogn. Med dit CampingCard ACSI rabatkort kan du campere fordelagtigt på både små, hyggelige campingpladser, samt på de større campingpladser, der har flere faciliteter. Mange af de tyske campingpladser har derudover også markerede vandreruter rundt om campingpladser, så at du kan foretage smukke ture lige fra campingpladsen.

Det kulturelle Tyskland

Frankfurt am Main har et stort kulturelt centrum. Denne by har omkring 60 forskellige museer og gallerier. Byen spiller en vigtig rolle i Europa bl.a. på grund af den årlige Buchmesse og verdens største bilshow (Internationale Automobil-Ausstellung). Der er mange berømte personer i Tysklands historie, der har bidraget til den Europæiske kultur. Tænk f.eks. på brødrene Grimms eventyr, skuespilforfatteren Johan Wolfgang von Goethe og filosoffen Immanuel Kant.

Vejret

Tyskland har hele året rundt et mildt havklima. I foråret og om efteråret ligger temperaturerne i Tyskland på omkring de 15 °C. Dette er gode temperaturer til at foretage en vandre- eller cykeltur på campingferien. Bjergområdet i Sydtyskland er derudover godt til at dyrke vintersport om vinteren.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid