Gå til hjemmesiden

 

Faciliteter

ACSI inspicerer pr. campingplads flere end 200 faciliteter og andre elementer, der fortjener opmærksomhed. I hvert ferietema kan du søge på for eksempel 'Campere med hund' eller 'Campingplads for handikappede'. Du kan også filtrere søgeresultaterne efter hvilke faciliteter og elementer, du synes er vigtige, såsom at der er en swimmingpool, eller hvilken beliggenhed eller åbningsperiode campingpladsen har.

Punkter:

  1. Faciliteter med fed skrift
  2. Tilstedeværelse af faciliteter
  3. Adresse
  4. Klassifikation
  5. Handikappede
  6. Vintersportscampingpladser
  7. Åbningsperiode
  8. Accept
  9. Telefon-/faxnummer

1. Faciliteter med fed skrift

De faciliteter, der er skrevet med fed skrift, er ikke inkluderet i overnatningsprisen, med mindre det drejer sig om en facilitet, der standard er medregnet i CampingCard ACSI prisen. Således er det iberegnet i prisen at måtte medbringe en enkelt hund (hvis altså at hunde er tilladte på campingpladsen), men skal der muligvis betales ekstra for hund nummer to og tre. Et varmt brusebad pr. overnatning pr. person er ligeledes inkluderet i prisen, men ønsker du at tage flere brusebade, kan det være, at du skal betale ekstra for dette.

Vær opmærksom på, at dette dog ikke betyder, at alle fallitter, der ikke er skrevet med fed, nødvendigvis er gratis!

2. Tilstedeværelse af faciliteter

Når en swimmingpool eller en anden facilitet ligger lige ved siden af campingpladsen, og campingpladsens gæster må gøre brug af faciliteten, så bliver faciliteten også vist på campingpladsens liste over faciliteter.

3. Adresse

Nogle campingpladser ligge i små landsbyer, i en dal eller ved en sø. Det kan forekomme, at der i forbindelse med oplysningerne om en campingplads ikke står nogen adresse. En campingplads har dog altid et postnummer og et bynavn; ved hjælp af disse oplysninger kan du for eksempel skrive til campingpladsen. 

4. Klassifikation

ACSI giver ikke stjerner eller andre klassifikationer til campingpladserne. Eventuelle anerkendelser eller godkendelser er tildelt campingpladsen af lokale myndigheder. Stjerner fortæller ikke altid noget om kvaliteten, men noget om komforten. Flere stjerner betyder ofte flere faciliteter, men også tit en højere pris. 

5. Handikappede

En handicapcampingplads overholder normerne, der er blevet udfærdiget i samarbejde med det hollandske handicapråd 'Nederlandse Gehandicaptenraad'. De har under alle omstændigheder et specielt toilet og douche eller en kombination deraf. Desuden anfører ACSI ved hver enkelt campingplads, om den har flere faciliteter til fordel for handikappede.

Campingplads for handikappede

6. Vintersportscampingpladser

Hvis du har klikket på et land og derefter på 'faciliteter' i venstre menu, ser du under overskriften 'særlig' vintersportcampingpladser. Denne valgmulighed vælger du, hvorefter du klikker på 'søg'. Nu finder du vintersportcampingpladserne i det land, du har valgt. Hvis du foretrækker en bestemt type campingplads, skal du klikke på 'faciliteter'. Nu ser du ekstra rubrikker, der hører til denne vintersportcampingplads, f.eks. 'Generelt', 'Alpinski', 'Fælles opholdsrum', 'Langrend' og 'Omgivelser'.

Alle vintersports campingpladser

7. Åbningsperiode

Det er ikke altid, at campingpladser overholder de åbningsperioder, de selv har bekendtgjort, især uden for højsæsonen. Det skal du tage hensyn til. Det kan også være, at ikke alle faciliteter er til rådighed uden for højsæsonen. Vi anbefaler, at du kontakter den pågældende campingplads. 

8. Accept

Hver campingplads har sin egen acceptperiode og bestemmer således selv, hvornår de har lavsæson. Kig på acceptperioderne på campingpladsdetaljesiden for at se i hvilke perioder, der bliver givet CampingCard ACSI rabat.

Åbnings- og acceptperioderne er fastlagte med den størst mulige omhu. Det kan dog være, at der på grund af uforudsete omstændigheder er sket en ændring i disse perioder, efter at denne guide er blevet publiceret. Se på Ændringer om der er ændret på noget hos den campingplads, du har udvalgt dig.

9. Telefon-/faxnummer

Dette er campingpladsens nummer, som du kan ringe eller faxe til, når du er i det pågældende land. Hvis du er i et andet land end det land, hvor campingpladsen ligger, skal du først taste den internationale adgangskode '00', derefter landekoden og til sidst nummeret. 

Land Landenummer
Andorra  376  abonnentens nummer 
Belgien 32  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Damark 45  abonnentens nummer
Estland  372  områdenummer og abonnentens nummer 
Finland 358  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Frankrig 33  abonnentens nummer uden 0
Grækenland 30  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Holland  31  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Irland 352 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Italien 39  områdenummer og abonnentens nummer
Kroatien 385  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Letland  371  områdenummer og abonnentens nummer 
Litauen 370  områdenummer og abonnentens nummer
Luxembourg 352  abonnentens nummer
Norge 47  abonnentens nummer
Polen 48  områdenummer uden tallet '0' eller '8' og abonnentens nummer
Portugal 351  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Rumænien  40  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Schweiz  41  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Slovakiet 421 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Slovenien 386  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Spanien 34  områdenummer og abonnentens nummer
Storbritannien  44  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Sverige  46 områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer 
Tjekkiet 420  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Tyrkiet 90  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer
Tyskland  49  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer  
Ungarn   36  områdenummer uden tallet '06' og abonnentens nummer
Østrig  43  områdenummer uden tallet '0' og abonnentens nummer

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid