Gå til hjemmesiden

Hvad er CampingCard ACSI?
Bestil Nu

Rabatkortet for lavsæsonen

  Op til 60% rabat

CampingCard ACSI er en campingpladsguide inklusiv rabatkort, hvormed du camperer op til 60% billigere i perioderne før og efter højsæsonen. Ved at fremvise et gyldigt CampingCard ACSI rabatkort hos en af de medvirkende campingpladser kan to personer overnatte for blot € 12, € 14, € 16, € 18 eller € 20 pr. nat. Således betaler du altid mindre end den laveste pris, som campingpladsen tilbyder i lavsæsonen. Du kan få overblik over de medvirkende campingpladser i CampingCard ACSI guiden, i den specielle CampingCard ACSI app samt på dette websted. Derudover kan du også se ud for hver enkelt campingplads, hvilken pris denne campingplads tilbyder. Dit CampingCard ACSI er gyldigt i et kalenderår.

Det kan dog gøres endnu billigere. I bestemte perioder giver mange af CampingCard ACSI campingpladserne også ekstra rabat.


  Accepteres på over 3000 campingpladser

I 2021 kan du overnatte på flere end 3.000 campingpladser i 21 europæiske lande. Alle campingpladser bliver hvert år kontrolleret af ACSI på ny. ACSI kontrollerer årligt 9.900 campingpladser, og på flere end 3.000 af disse bliver vores rabatkort accepteret i lavsæsonen i 2021. Du kan finde disse campingpladser i guiden og i appen.

Alle campingpladserne er lige så dejlige som i højsæsonen. Ejerne garanterer, at du får den samme gæstfrihed samt gode service. De vigtigste faciliteter er også i orden i lavsæsonen, du betaler blot mindre!


  Børnene medbringes gratis på næsten 450 campingpladser

Du kan også tage dine børn eller børnebørn (under 6 år) fordelagtigt med på campingferien. På dette website, i guiden samt i app´en kan du finde de næsten 450 campingpladser, hvor det er inkluderet i CampingCard ACSI prisen at medbringe (op til) 3 børn under 6 år! Du kan genkende disse campingpladser på logoet, som er at se her ved siden af.

Vær opmærksom på: Selvom en campingplads fører dette logo, så kan det godt være, at du stadig skal betale turistskat for børnene under 6 år, fordi campingpladsen skal betale denne turistskat direkte til den lokale myndighed. Også ting såsom brusebadsmønter er ikke inkluderede for børn.


Hvordan fungerer CampingCard ACSI?

  1. 1.Udfyld bagsiden af CampingCard ACSI rabatkortet (kun kort, der er helt udfyldte, accepteres). Dit rabatkort er personligt og er gyldigt i et kalenderår.

  2. 2. Vis dit rabatkort (gyldigt for 2 voksne), når du ankommer på campingpladsen. Det er også vigtigt at du, hvis du foretager en reservering, fortæller, at du ønsker at gøre brug af dit CampingCard ACSI kort.

  3. 3. Du betaler den fordelagtige CampingCard ACSI pris på enten € 12, € 14, € 16, € 18 eller € 20.* Betaler du efter opholdet, vis da igen dit rabatkort i receptionen, når du betaler.

* Principielt set betaler du med CampingCard ACSI, når opholdet er slut. Men betalingsmåden bestemmes i nogle tilfælde af campingpladsens eget reglement, hvilket altså også kan have indflydelse på, hvornår du skal betale, eller om du vil blive bedt om at foretage en udbetaling. Bliver du f.eks. kun en enkelt nat, eller ønsker du at foretage en reservation, så kan det ske, at campingpladsen beder dig om at afregne med det samme eller foretage en udbetaling. Campingpladsens reception vil informere dig yderligere om campingpladsens regler angående betaling.

Inklusiv og eksklusiv

Inkluderet i CampingCard ACSI-prisen Eksklusiv i CampingCard ACSI-prisen
Pladsen* Turistskat, miljøopkrævning, miljøafgift, affaldsbidrag eller andre forpligtelser til de lokale myndigheder. 
Ophold for 2 voksne** Eventuelle reserverings- og administrationsudgifter
Bil + campingvogn + fortelt 
Eller bil + camplet
Eller bil + telt
Eller Camper med baldakin
Det varme vand ved håndvasken er ikke inkluderet i prisen.
Elektricitet; tilslutning på maks. 6A. 
Strømforbrug på maks. 4 kWh per dag
Varmt brusebad***
1 hund, forudsat hunde er tilladst på campingpladsen. 
moms
  *

Nogle campingpladser skelner mellem standard- og luksus – eller komfortpladser. Disse luksus eller komfortpladser er sædvanligvis lidt større og er udstyret med egen vandtilslutning og afløb. Du har med CampnigCard ACSI ret på en standardplads, men det kan forekomme at du har mulighed for at vælge en dyrere plads med CampingCard ACSI-prisen. Dette bestemmer campingpladsen selv, du kan ALDRIG gøre krav på en luksus- eller komfortplads. Bemærk at på nogle campingpladser er der en tilpasset politik med henblik på campingvogne med dobbelt aksel og campers der er så store at de ikke passer på en standardplads.

 **

Campingpladser stiller standpladser til rådighed til to voksne. Campingpladsen bestemmer selv om der må campere mere end to voksne på pladsen (hvoraf der for de to voksne gælder CampingCard-raten), eller om campisterne bliver henvist til en plads, som ikke er bestemt for CampingCard ACSI brugere, og derved betaler almindelig pris.

***

Hvis campingpladsen gør brug af vaskemønter, så har personen med CampingCard ret til en vaskemønt per voksen per dag. Håndterer campingpladsen et andet ”vaske/bade system”, som f.eks. mønter på halvtreds cent, en nøgle eller en  sep-nøgle, så gælder ovenstående regler, men campisten bør i samråd med campingpladsen finde en løsning. 


Bestil CampingCard ACSI

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid