Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campering i Kroatien

Kroatien er et skønt land for campister. De små historiske kystlandsbyer, de talløse øer og indlandets pragtfulde natur er helt bestemt et besøg værd. De århundrede gamle byer såsom Dubrovnik og Split fører dig tilbage til den græske og romerske oldtid og viser landets rige historie. Den fine kombination af natur og kultur kan anbefales til enhver campist. En ekstra fordel: At køre til Kroatien tager den samme tid som at køre hen til en spansk kyst!

Tips

•    Naturparker
Kroatien er kendt for sine naturparker. Landet har i alt otte naturparker, hvis totale overfladeareal er på 994 km2. En af de mest specielle naturparker er Krka. Krka klipperne, der er dækket af grønne skove, former en stærk kontrast med de krystalklare vandfald. Dette, i kombination med parkens rigdom af flora og fauna, gør Krka til et helt specielt sted.

•    Strandene 
Takket være sin langstrakte kyst, har Kroatien et hav af strande at byde på. Det er skønt at vandre på småstensstrandene, hvor der er udsigt ud over de viltre klipper, og på sandstrandene kan du tage en skøn dukkert i det krystalblå hav. På mange af Kroatiens strande vejre der et blå flag, hvilket er et tegn på, at havvandet er rent. Undersøgelser har nemlig vist, at den kroatiske del af Middelhavet er den allerreneste!

•    Dubrovnik
Denne historiske lille havneby ligger i Kroatiens sydlige spids og er bestemt et besøg værd. Den er omringet af den gamle bymur, hvorfra du har en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Vejen til havnebyen fra byen Split er ligeså smuk som Dubrovnik selv. Køreturen, der tager fire timer, går langs den specielle kroatiske kyst, havet og de mange øer ved Dalmatien. 

Campering i Kroatien

Du kan campere med rabat med dit CampingCard ACSI rabatkort på de mange campingpladser, der ligger enten i indlandets tiltrækkende natur eller langs de fredfyldte strande. Priserne i Kroatien er generelt set rimeligt lave, hvilket gør, at det totale beløb, der skal bruges på rejsen, også bliver holdt lavt. Således er det i Kroatien f.eks. billigt at sidde på en terrasse og nyde noget at drikke samt at gå ud og spise.  

En kulinarisk smelteovn

Den kroatiske mad er en kulinarisk smelteovn. Langs Middelhavet, og især i Istrien og Dalmatien, er retterne under indflydelse af den italienske og græske mad. Hvis du rejser mere mod øst, er maden mere under indflydelse af den ungarske og østrigske mad. Retterne fra den mellemste del af Kroatien kendermærker sig især ved at være under indflydelse af den tyrkiske mad og krydderier.  

Vejret

I lavsæsonen er det godt at opholde sig i Kroatien. Om efteråret kan du stadig i lang tid nyde godt af de varme temperaturer med et gennemsnit på ca. 22 °C. Fra marts af stiger temperaturerne stille og roligt til de ca. 20 °C. Om vinteren daler temperaturen sjældent under 0 °C, med udtagelse af i bjergområdet i den østlige del af landet. Dette gør Kroatien virkelig egnet til at overvintre i.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid