Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campingpladser i Holland

Det lille land ved Vesterhavet virker måske lidet iøjnefaldende, men det har virkelig meget at byde på. Det gælder også for lavsæsonen, når du med dit CampingCard ACSI rabatkort kan campere med rabat på de mange forskellige hollandske campingpladser. Ethvert stykke af Holland har noget specielt at byde på, og det samme er sandt for hver campingpladser. En ting er helt sikker: Med CampingCard ACSI kommer du i Holland godt igennem lavsæsonen. 

Tips for Holland

●    Holland har mange fantastiske naturområder. F.eks. ligger på grænsen mellem de to sydligste regioner Noord-Brabant og Limburg området De Groote Peel, eller i folkemund blot ´de Peel´. I århundrede blev der i dette område gravet tørv (tørret tørvemuld), som bønderne brugte som brændstof. På vandreture gennem de Peel vil du se en stor mangfoldighed af fuglearter. Det er selvfølgelig rart at vandre i solskin, men selvom det skulle regne, eller måske især når det regner, der en vandretur gennem de Peel en smuk ervaring. Tag dog dine støvler med, for det kan blive en mudret gåtur.

●    Naturområdet de Veluwe, der ligger midt i landet, er af en helt anden type end de Peel. De Veluwe består især af skov, hede og fygesand. I dette pragtfulde og grønne naturområde ligger nationalparken de Hoge Veluwe, hvor det er skønt at foretage en vandretur. Førhen var parken et privat område, der tilhørte handelsægteparret Anton Kröller og Helene Müller. Senere er det blevet købt af den hollandske stat, der lod et museum bygge til at huse fru Kröller-Müllers kunstsamling. Dette ‘Kröller-Müllermuseum’ har den dag i dag stadig kunstværker fra kendte kunstnere så som  Picasso, Mondriaan og Seurat. 

●    Der mangler ikke museer i Holland. De tre mest bekendte museer kan findes i hovedstaden Amsterdam på Museumplein. Her kan du nemlig vælge mellem Rijksmuseum, Stedelijk Museum og Van Gogh Museum. Rijksmuseum har mesterkunstværker fra hollandske kunstnere fra syttenhundredetallet, bl.a. Rembrandt, Frans Hals og Vermeer. I Stedelijk Museum er der moderne kunst fra store internationale kunstnere, fra Jeff Koons til Barnett Newman. Van Gogh Museet er fuldstændigt viet til Van Goghs pragtfulde, farverige malerier.

Camper fordelagtigt i Holland

Hollændere er kendt for at være punktlige og ordentlige. Dette er da også at se på de hollandske campingpladser: De står beskrevet som værende rene, velholdte og velorganiserede. Derudover er de sanitære faciliteter fremragende, og har campingpladserne mange moderne faciliteter. Det venlige personale gør deres bedste for at sørge for, at du har det så komfortabelt som muligt. Dette gælder også for i lavsæsonen, når du med dit CampingCard ACSI rabatkort kan overnatte med rabat på de hollandske campingpladser. Her kan du nyde en fredfyldt, billig campingferie!

Holland, et land med megen vand

Holland er et land med megen vand. En stor del af landet ligger onder havniveau. I 1953 førte dette til den store vandkatastrofe: under en stor blev en stor del af regionerne Zeeland, Zuid-Holland og Noord-Brabant overstrømmet. Efter denne katastrofe begyndte Holland på at konstruere et stærkt net af diger og damme, med som højdepunkt Deltawerken, en af de syv moderne verdensvidunder. En af de hollandske regioner, Flevoland, op blevet skabt efter at en del af søen IJsselmeer blev tørlagt. Planerne for dette blev lagt allerede i starten af den tyvende århundrede; i 1986 blev Flevoland stiftet. 

Det hollandske klima

Holland bliver en gang imellem kaldt for et ´koldt lille frøland´. Dette er dog ikke nogen god beskrivelse: Holland har nemlig et mildt havklima, hvilket betyder at vintrene ikke er for kolde og at somrene ikke er for varme. Vejret kan være lidt uforudsigeligt i Holland, men især i månederne marts til og med maj skinner forårssolen nogle gange overraskende ofte. Men hvis du beslutter dig for at tage på campingferie i Holland med dit CampingCard ACSI rabatkort, så glemmer du hurtigt vejrudsigten. I Holland er der nemlig rigtig meget dejligt at foretage sig.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid