Gå til hjemmesiden

Alle CampingCard ACSI campingpladserne i en enkelt smart app

Fornyet og forbedret!

Appen er blevet fuldstændig fornyet. Den har fået et nyt og frisk design og er blevet endnu mere brugervenlig. Du kan f.eks. allerede under downloadingen med det samme gøre brug af informationen i appen. Også kortmaterialet er blevet forbedret og er det blevet endnu nemmere at booke plads igennem appen.

Nem og hurtig

Brug CampingCard ACSI appen til at finde din næste campingplads eller autocamperplads! Fordi det er også muligt at købe information om autocamperpladser sammen med campingpladsinformationen. Søg og filtrer ved hjælp af over 150 faciliteter og se med det samme tydeligt, hvilke overnatningsmuligheder, der findes i nærheden af dig. Gem dine favoritter og giv en bedømmelse af de campingpladser, du har besøgt. På stadigt flere campingpladser kan du reservere plads direkte via appen. Hvad, der også er smart, er at du kan bruge appen på tre apparater samtidigt.

Opret en konto på et af apparaterne (eller log ind med din nuværende Min ACSI konto) og log herefter med den samme konto ind på et andet apparat. Appen genkender via kontoen, hvilke landepakker, der må bruges. På denne måde kan du bruge appen på din Android telefon samt på din iPad (iOS)!

Altid en camping- eller autocampingplads i nærheden

Ved hjælp af lokalisering kan du se, hvilke camping- eller autocampingpladser, der ligger i nærheden af dig. Hvor du end befinder dig i Europa. Brug det lille flag til selv at indstille sted og søg en campingplads
i nærheden af dit næste opholdssted. Du kan også vælge at søge på campingpladsnavn, stednavn samt region.

Søg og book en plads, der passer til dig                                           

Vores information er omfattende og objektiv. Indstil blot søgefiltrene, så finder du nemt og enkelt en camping- eller autocampingplads, der lever op til lige netop dine specifikke krav. På stadigt kan du tilmed reservere
flere campingpladser plads direkte via appen. Søg f.eks. på ‘gennemrejsecampingplads’, med prisen ’14 euro pr. nat’ og faciliteten ‘(opvarmet) indendørsswimmingpool’.

Bedøm en campingplads                                                                            

Har du brug for lidt hjælp til at foretage dit valg? I appen kan du læse andre campisters bedømmelser og kan du også selv nemt og enkelt skrive en bedømmelse. Har du ikke nogen internetforbindelse?
Det er ikke noget problem. Appen bevarer din bedømmelse, indtil at du igen har internetforbindelse, og placerer så herefter din bedømmelse.

Gem dine favoritter                                                                                               

Du kan gemme en camping- eller autocampingplads blandt dine favoritter. På denne måde kan du lave en liste med steder, som du synes ser interessante ud. Det er virkelig nemt: Tryk på siden blot på hjertet
øverst til højre, og så har du gemt camping- eller autocampingpladsen. Via menuen kan du under ‘Favoritter’ se din liste.


Bestil adgang til CampingCard ACSI app´en her

Har du allerede et gyldigt, fysisk rabatkort?*


Dette syndes andre campister om CampingCard ACSI app´en:

Virker! Godt at den kan bruges offline.

C.B. Bjarndahl
Nem at bruge, overskuelig, virkelig brugerorienteret.

S.N.H. Hansen
Virker perfekt, hurtig i brug undervejs samt ved planlægningen af ruten.

P. Christiansen

Brugsanvisning

CampingCard ACSI app´en er nem at bruge og hjælper dig med hurtigt at finde et egnet sted at campere i nærheden.

Ønsker du at få mere at vide om, hvordan app´en fungerer?
Læs i så fald den omfattende brugsanvisning  

*App´en kan udelukkende bruges i kombination med et fysisk, gyldigt CampingCard ACSI rabatkort og kan fås på 13 sprog. Du kan gøre brug af app´en i et kalenderår -1. januar til og med 31. december- præcis ligesom rabatkortet.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid