Gå til hjemmesiden

Brugsanvisning CampingCard ACSI-app

I CampingCard ACSI appen kan du se alle de campingpladser, der accepterer CampingCard ACSI rabatkortet. Du kan også udvide denne information med informationen om yderligere over 9.000 autocamperpladser. Appen kan også bruges, uden at du har forbindelse med internettet, hvilket betyder, at du altid og overalt gøre brug af campingplads- og autocamperpladsinformationen.

Fornyet og forbedret!

Appen er blevet fuldstændig fornyet. Den har fået et nyt og frisk design og er blevet endnu mere brugervenlig. Du kan f.eks. allerede under downloadingen med det samme gøre brug af informationen i appen. Også kortmaterialet er blevet forbedret og er det blevet endnu nemmere at booke plads igennem appen.

Indholdsopgave

 1. Adgang til campingpladsinformationen
 2. Download appen
 3. Sådan kommer du i gang
 4. Download informationen
 5. Kortet
 6. Listen
 7. At søge
 8. Filtre
 9. Campingplads- og autocamperpladsinformation
 10. Menu
 11. Bedøm en campingplads
 12. Indstillinger
 13. At gøre brug af appen på flere apparater samtidigt
 14. Vigtigt at vide

1. Adgang til campingpladsinformationen

Det er gratis at downloade appen, men for at gøre brug af campingpladsinformationen (eller af campingplads- og autocamperpladsinformationen) i appen, skal du først købe adgang til denne. For at købe adgang, har du brug for en unik adgangskode. Denne kode står på bagsiden af dit CampingCard ACSI rabatkort. Udfyld denne kode på siden, så bliver du sendt videre til en speciel bestillingsformular. Der kan du vælge mellem pakker med kun campingpladsinformation og pakker med både campingplads- og autocamperpladsinformation.

Bestil adgang

OBS: Hvis du har købt et CampingCard ACSI produkt, der også giver dig adgang til informationen i appen (som f.eks. CampingCard ACSI Combi eller CampingCard ACSI abonnementspakken), så behøver du ikke bestille adgang mere.

Gå til trin 2, hvis du endnu ikke har downloadet CampingCard ACSI appen. Hvis du allerede har downloadet appen, skal du gå til trin 3.


2. Download appen

Du kan gratis downloade appen via Apple App Store (for iPhones og iPads) og via Google Play (for apparater med et Android styringssystem). Kig først, om dit apparat egner sig til appen. Under indstillinger kan du se, hvilken version dit styringssystem er. Appen er egnet til brug på smartphones og tablets (Android 5 og højere, iOS 10 og højere).

For at downloade appen, skal du åbne Google Play eller Apple App Store på dit apparat. Søg efter 'CampingCard ACSI'. Kan du ikke finde 'CampingCard ACSI app' blandt søgeresultaterne? Så er dit apparat desværre ikke egnet til appen. Kan du se appen stå blandt resultaterne? Så download appen på dit apparat.

Google Play Store Apple App Store

Selecteer de CampingCard ACSI-app

OBS: Der er flere ACSI apps i butikkerne.

Du kan genkende CampingCard ACSI appen på den grønne firkant med deri det blå CampingCard ACSI logo (er vist her ved siden af).

I de nedenstående videoer viser vi trin for trin, hvordan du kan downloade CampingCard ACSI appen på dit apparat.

Installation på Android-enheder:

Installation på iOS-enheder:


3. Sådan kommer du i gang

Åben appen på dit apparat. Du ser nu først en startskærm med navnet på appen. Herefter bliver du automatisk bragt hen til den skærm, hvor du kan logge ind. Her skal du indtaste e-mailadressen og kodeordet, som du bruger til din Min ACSI konto. Har du glemt dit kodeord? Android brugere kan klikke på ‘Glemt kodeord’. Du bliver da sendt videre til ACSI Webshoppen (hvis du har internetforbindelse). Der kan du bede om at få et nyt kodeord.

Tryk på ‘Log ind’. Appen genkender på din Min ACSI konto, om du må gøre brug af campingpladsinformationen eller af campingplads- og autocamperpladsinformationen. Du får nu en kort, tydelig brugsanvisning at se, som du kan ‘bladre’ i. Du kan lukke denne ved at trykke på 'Luk brugsanvisning'.


4. Download informationen

Under 'Downloads' står de landepakker, som du har adgang til. Du bestemmer selv, hvilke pakker (lande) som du vil gøre brug af. På denne måde kan du spare plads på dit apparat. Det er naturligvis også muligt at downloade alt, at slette downloads, samt at downloade dem igen. Dette kan du også gøre senere via menuen.

Du kan vælge om du downloader pakker med kun information om campingpladser eller pakkerne, hvor der udover campingpladsinformationen også er information om autocamperpladser. I rækken til venstre står pakkerne, der udelukket har campingpladsinformation (den røde knap) og i rækken til højre står pakkerne med autocamperpladsinformation (den gule/orange knap).

For at kunne downloade skal dit apparat have forbindelse med internettet. Der en god ide at gøre brug af Wi-Fi, når du downloader, for så går det en del hurtigere og sparer du på dit eget internetabonnement.


5. Kortet

Har du tændt for 'gps-funktionen' på dit apparat? Så kan appen se, hvor du befinder dig. Den blå cirkel på kortet viser, hvor du er. De campingpladser (og autocamperpladser), der befinder sig tættest ved, bliver vist i en list. Med søgeren, nedenunder til højre, kan du centrere din position på kortet.

Det er også muligt selv at indstille din position. F.eks. hvis der ikke er tændt for 'gps-funktionen', eller hvis du ønsker at finde en campingplads eller autocamperplads i nærheden af et andet sted. For at gøre dette, skal du gøre brug af det lille flag. Tryk på dette og placer det et sted på kortet. Tryk nu på v´et for at 'fastsætte den'. Du kan fjerne den igen ved at trykke på krydset. Du kan bruge dine fingere til at zoome ind og ud på kortet. Tryk på et af de små telte for at få information om campingpladsen. Teltet bliver da blåt, og du kan genkende den udvalgte campingplads i listen. Autocamperpladser bliver gengivet med et lille autocamper symbol.

Når du zoomer ind, er der nogle campingpladser, der har større telte. Dette er fremhævede campingpladser. Du kan også se en fremhævet campingplads med en anden farve. Det er en af 'ugens campingpladser'.


6. Listen

I listen kan du se de campingpladser og autocamperpladser, der ligger tættest ved. Det er standard, at de bliver sorteret efter 'Anbefalet'. Du kan også vælge andre måde at sortere listen på; på afstand (i fugleflugt), på bedømmelser eller på pris.

Vil du gerne se den detaljerede information? Så tryk på en campingplads eller autocampingplads på listen. Du ser da først campingpladsen eller autocamperpladser på kortet. En campingplads kan genkendes på symbolet med det lille telt, en autocamperplads kan kenkendes på symbolet med autocamperen. Tryk endnu engang på campingpladsen eller autocamperpladser, og så bliver du bragt hen til den detaljerede information.


7. At søge

Oven over kortet er der et forstørrelsesglas. Hvis du trykker på det, ser du en skærm, hvor du kan indtaste et søgeord (campingpladsnavn, egnsnavn eller stednavn). Du kan også trykke på en af de lande, der bliver vist.

Hvis du gør brug af et søgeord, bliver der vist tre faneblade, som du kan bruge til at gøre søgningen endnu mere specifik; 'Campingpladser', Sted' og 'Land/Region'. Tryk herefter på et resultat, så bliver det vist på kortet.

Har du fundet en velegnet plads? På stadigt flere og flere campingpladser kan du reserverer plads direkte via appen. På denne måde er du sikker på at få din plads! For at kunne reservere plads, skal du have en fungerende netværksforbindelse.


8. Filtre

Du kan finde en campingplads eller autocamperplads ved at gøre brug af filtrene, så du på den måde kan vise, hvad du foretrækker. Ved at trykke på 'Søg' vender du tilbage til kortet og kan du se resultatet af din forfinede søgning. Ønsker du ikke længere at gøre brug af et filtre? Så sluk for det igen ved at trykke på 'sluk'.

Du kan se de filtre, du har indstillet, under 'Mine filtrer'. Der kan du også fjerne et filter ved at trykke på det i længere tid. Ønske du at fjerne alle filtre på en gang? Så 'Slet' dem alle. Appen husker de filtre, du har indstillet. Det er smart, når du næste gang skal søge. OBS: Hvis du aktiverer filtrene, så påvirker dette også resultaterne under ‘søg frit’.


9. Campingplads- og autocamperpladsinformation

Der findes detaljeret information om hver campingplads eller autocampinglads, og denne information bliver vidst på en separat side.

Du kan tilføje en campingplads eller autocampingplads til listen over dine favoritter ved at trykke på hjertet. Hvis du trykker på den lille bil, kan du se adressen og kan du planlægge ruten til denne campingplads eller autocampingplads. For at gøre dette kan du gøre brug af Google Maps eller Apple Kort eller af din egen navigationsapp. Du forlader i så falde midlertidigt appen, men denne vedbliver med at være aktiv i baggrunden.

Du kan besøge nogle campingpladsers website, og på stadigt flere campingpladser kan du reservere plads direkte via appen. Det er muligt at e-maile eller ringe til alle campingpladser, hvis dette er muligt med dit apparat. OBS: Du sender en e-mail direkte til campingpladsen og altså ikke til ACSI. Vi har ingen indflydelse på, hvordan campingpladsen reagerer.

Under fanen 'Generelt' kan du se alle oplysningerne vedrørende campingpladsen, f.eks. åbningsperiode, meter over havets overflade og antal pladser. Via fanebladene kan du også se alle faciliteterne samt de bedømmelser, som andre campister har skrevet. Det er også muligt selv at skrive en campingpladsbedømmelse. Hvis du ikke har nogen internetforbindelse, gemmer appen din bedømmelse og sender denne automatisk, så snart du igen har forbindelse med internettet.


10. Menu

Øverst til venstre på skærmen er der tre horisontale streger. Hvis du trykker på disse, åbner der sig en menu. Her kan du kigge på dine favoritter eller fjerne dem, tage dig af dine downloads (pakker) og se en symbolforklaring. Derudover kan du her også se yderligere information angående CampingCard ACSI og priserne.

Har du en iPhone eller en iPad? Så har du her også muligheden for at kigge på brugsanvisningen endnu engang, samt at sende feedback. For det meste modtager du intet svart på en indsendt feedbackformular, dine bemærkninger bliver brugt til at løse et problem eller til at forbedre appen. Har du et apparat med et Android styringssystem? Så finder du disse muligheder ved at trykke på de tre små firkanter øverst til højre eller på indstillingsknappen på dit apparat (nederst til venstre).


11. Bedøm en campingplads

Du kan skrive en campingpladsbedømmelse via appen. Søg først den campingplads, som du ønsker at skrive en bedømmelse af, og åben der fanebladet ‘Bedømmelser’. Tryk på knappen med ‘Skriv en bedømmelse af denne campingplads’, udfyld formularen og tryk på ‘Send’. Dette kan du også gøre uden at du har forbindelse med internettet. Appen bevarer nemlig bedømmelsen og sender denne automatisk så snart du igen starter appen og har forbindelse med internettet. Du modtager en bekræftende e-mail med information angående hvordan og hvornår bedømmelsen bliver offentliggjort.

Det er desværre for øjeblikket (endnu) ikke muligt at skrive en bedømmelse af autocamperpladser.


12. Indstillinger

Under 'Indstillinger' kan du indstille dine præferencer for appen. Du kan indstille sprog, vælge mil eller kilometer, eller bestemme om du vil gøre brug af det 'offline' eller 'online' kortmateriale. Når du ikke har forbindelse med internettet, gør du automatisk brug af det offline kortmateriale.

Har du et Android apparat, kan du finde indstillingerne øverst til højre ved at trykke på de små firkanter, eller ved at gøre brug af dit apparats indstillingsknap (nederst til venstre). Gør du brug af en iPhone eller iPad kan du finde indstillingerne i menuen.


13. At gøre brug af appen på flere apparater samtidigt

Du kan gøre brug af appen på tre apparater samtidigt. For at gøre brug af denne funktion, skal du gøre brug af din 'Min ACSI konto'.

Opret en konto på et af apparaterne (eller, hvis du allerede har en Min ACSI konto, så log ind med denne). Log herefter ind på et andet apparat med den samme konto. Appen genkender via kontoen hvilke landepakker, du kan gøre brug af. På denne måde kan du gøre brug af appen på din Android telefon, på din iPad (iOS)!


14. Vigtigt at vide<

Det er kun med et gyldigt, fysisk rabatkort, at du kan campere på de medvirkende campingpladser. Blot at vise appen i receptionen, uden kortet, giver ikke nogen rabat.

Det fysiske rabatkort er gyldigt i et kalenderår og det gælder også for 'adgangen' til campingplads- og autocamperpladsinformationen i appen. Ved årets slutning får du, når du åbner appen, automatisk besked herom.

ACSI har tre smarte apps til brug på smartphones, tablets og bærbare computere. Sammenlign appsene for at se, hvilken der passer bedt til lige netop dig.

CampingCard ACSI app
CampingCard ACSI appen har information om alle de over 3.000 campingpladser, der accepterer CampingCard ACSI rabatkortet. Ved at vise dette rabatkort kan du i lavsæsonen campere på en af disse campingpladser til en fast, fordelagtig pris. Du kan også vælge en pakke, der også har information om yderligere 9.000 autocamperpladser.

ACSI Campingpladser Europa app
ACSI Campingpladser Europa appen indeholder information om 9.500 inspicerede campingpladser og kan udvides med information om yderligere 9.000 autocamperpladser. Campingpladserne i denne app er også at finde i den hollandske guidebog ACSI Campinggids Europa. Mellem disse campingpladser er der også campingpladser, der tager imod det specielle CampingCard ACSI rabatkort i lavsæsonen. Dette står meldt i appen. De såkaldte ‘Great Little Campsites’ findes ikke i denne app. Informationen i ACSI Campingpladser Europa appen kan downloades i forskellige landepakker.

ACSI Great Little Campsites app
ACSI Great Little Campsites appen indeholder information om 1.900 inspicerede, små campingpladser. Disse campingpladser har maks. 50 pladser. Du kan også vælge en pakke, der også har information om yderligere 9.000 autocamperpladser.


Har du flere spørgsmål angående anskaffelse eller brug af app´en? Kig først under Kundeservice. Selekter produktet ´CampingCard ACSI app` samt hvilket emne, dit spørgsmål hører under. Kan du ikke finde dit spørgsmål her? Klik på ´Nej´ og udfyld kontaktformularen. Vi besvarer dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

Google Play Store Apple App Store

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid