Gå til hjemmesiden

Udfyld din unikke kode

Med den unikke kode på dit CampingCard ACSI rabatkort kan du bestille adgang til campingpladsinformationen eller til campingplads- og autocamperpladsinformationen i appen. Gør dette, før du downloader appen, og udfyld din unikke kode her nedenunder:

OBS: Har du anskaffet en CampingCard ACSI inklusiv app (Combi eller Abonnementspakken), så behøver du ikke bestille adgang her. Download CampingCard ACSI appen i appbutikken og log in med din 'Min ACSI konto'.

Hav altid og overalt al campingpladsinformationen lige ved hånden

Brug også den smarte app! Fra nu af er det også muligt at købe autocamperpladsinformation sammen med campingpladsinformationen. Det har aldrig været så nemt at finde en billig campingplads eller autocamperplads!

Vælg mellem flere end 3.000 campingpladser, der accepterer CampingCard ACSI, og over 9.000 autocamperpladser. Du kan gøre brug af appen på tre apparater samtidig, og fordi du også kan bruge appen offline, er den ideal til at bruge, når du er undervejs. Takket være de smarte filterfunktioner er det hurtigt og nemt at finde en overnatningsplads, og du modtager i løbet af året gratis opdateringer med ændringer og nye campingpladsbedømmelser. På stadigt flere campingpladser kan du reservere plads direkte via appen.

Informationen i CampingCard ACSI appen kan bruges til og med 31-12-2022. Vi arbejder for øjeblikket på den nye information i CampingCard ACSI appen. Hvis du har købt adgang til CampingCard ACSI app 2022 eller har købt et abonnement med appen for 2022, modtager du i begyndelsen af januar en e-mail fra os med yderligere instruktioner.

Fornyet og forbedret!

Appen er blevet fuldstændig fornyet. Den har fået et nyt og frisk design og er blevet endnu mere brugervenlig. Du kan f.eks. allerede under downloadingen med det samme gøre brug af informationen i appen. Også kortmaterialet er blevet forbedret og er det blevet endnu nemmere at booke plads igennem appen.

CampingCard ACSI 2022

Et eksempel på en kode på CampingCard ACSI rabatkortet.


Følg, efter at du har udfyldt din unikke kode ovenover, de følgende trin:

1. Udfyld bestillingsformularen

Efter at du har udfyldt din unikke kode, bliver du automatisk sendt videre til bestillingsformularen. Her kan du definitivt færdiggøre din bestilling.

2. Installer appen

Installer CampingCard ACSI appen på din mobiltelefon eller tablet. Åben appen og log ind med din 'Min ACSI konto'.

3. Download landepakkerne

Download den campingpladsinformation (eller autocampingpladsinformation), som du ønsker at gøre brug af. Informationen er inddelt i smarte landepakker.

 

OBS: CampingCard ACSI appen kan udelukket bruges i kombination med et fysisk, gyldigt CampingCard ACSI rabatkort.


Se også instruktionsvideoen

Vil du gerne vide, hvordan hele bestillingsprocessen for CampingCard ACSI appen ser ud? Så se denne video (Engelsk), der indeholder udførlige instruktioner.

Tip: Afspil på en stor skærm

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid