Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campingpladser i Sverige

Hvis man ønsker at foretage en mangesidig ferie med både natur og kultur, tænker man ikke altid lige med det samme på Sverige. Alligevel har dette land mere at byde på, end man skulle tro. Med sine tusinde søer, farverige skove og stemningsfulde byer er det det ideelle sted at holde en aktiv ferie i lavsæsonen. Kombineres dette med at campere fordelagtigt med CampingCard ACSI, så har man opskriften på den perfekte ferie.

Tips Sverige:

•    Søer
Søer: At campere ved en sø er ganske normalt i Sverige. Med det store antal søer, som landet har at byde på, er chancen for at komme til at bo ved en af dem stor. Den største sø er Vänarsøen, der ligger i Gotäland. Med sin pragtfulde beliggenhed mellem de grønne vidder kan den virkelig anbefales!

•    Fauna
På grund af de vidtstrakte skovområder og det kølige klima bor der i Sverige helt andre slags dyr end i Midt- og Sydeuropa. På de smukke vandre- eller cykelture gennem de svenske naturparker ser man ofte elge og rensdyr. Herudover findes her også brune bjørne, ulve og polarræve. 

•    Stockholm
Sveriges hovedstad er omgivet af vand og bliver derfor også kaldet for Nordens Venedig. Midtbyen, Gamla Stan, udstråler til fulde den gamle bys rige historie. Er du blevet træt af al travlheden i byen? Fordelen ved denne by er, at det tager no time at komme ud i naturen, bl.a. ved at foretage en tur til halvøen Djurgården.

Camper fordelagtigt i Sverige

Hvad enten man vælger en stor eller en lille svensk campingplads, så vil naturen altid være tæt ved. På campingpladsen er der ofte megen skovbeplantning samt skyggefulde pladser. Vil du hellere på en strandferie? Også dette kan lade sig gøre i Sverige, f.eks. langs med den baltiske kyst. Store plus ved at campere i Sverige er, at landet er så smukt og har ren luft og krystalklare søer, hvor man ofte kan drikke vandet. I lavsæsonen kan man med CampingCard ACSI kort nyde alt dette til en fast, fordelagtig pris pr. nat.

Skandinavisk design

Ud over at være et land kendt for sine elge og rensdyr, er Sverige især kendt for at være det land, Ikea stammer fra. Billy og Expedit bogreolerne findes i mange hjem. Det svenske design kendemærker sig ved sin enkelthed og stilrene udstråling. Ikea har altid været førende inden for Skandinavisk design, men langsomt finder man i hele Europa spor af dette design i alle mulige slags spisesteder og concept stores

Det svenske klima

Sverige kendemærker sig ved at have forskellige klimaer. I syden er der behageligt vejr hele året rundt, især hvis man ønsker en foretage en aktiv vandre- eller cykelferie i lavsæsonen. Mere nordpå bliver der gradvist køligere. Om efteråret får skovene de pragtfulde efterårsfarver, og er den svenske natur allersmukkest, og om foråret bliver skovene igen smukt lysegrønne, hvad man helt bestemt ikke må gå glip af.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid