Gå til hjemmesiden

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

  • Betal altid en af de (seks) faste, lave overnatningspriser
  • Flere end 3.000 medvirkende campingpladser, alle årligt inspicerede
  • Spar op til 60% pr. nat

Campering in Norge

Nyd din campingferie i Norge, mens du kigger ud over de langstrakte fjorde langs kysten, eller lad dig fortrylle af indlandets sneklædte bjergtoppe. Norges mangfoldige og langstrakte landskab er enhver campists drøm.
Fordi landet er så tyndt befolket, kan du nogle gange køre i timevis uden at komme forbi en landsby, mens de store byer såsom Oslo og Bergen bruser af liv. Kort sagt er dette et land, hvor du helt sikkert gerne vil campere med rabat.

Tips for Norge

●    Norges hovedstad er Oslo, og den ligger i den sydøstlige del af landet. Det siges, at byen blev stiftet i det ellevte århundrede, og det gør, at byen både har en historisk del og en moderne del.
Der er mange museer i Oslo, og mange af dem ligger på museumsøen Bygdøy. Akershus,  fra 1299, er et pragtfuldt historisk slot og samt fæstning, som engang beskyttede byen mod rakkerpak. Nu er det et museum.

 ●    Tag på klatretur på den imponerende Preikestolen. Dette bjerg tårner sig op over egnen Rogaland og en nem at komme hen til fra Stavanger. Klatreturen leder dig langs en stor mangfoldighed af landskaber. Du begynder i skovene, men senere skal du klatre over klitter. Den majestætiske, flade plateau på toppen vil få dig til at blive helt stum af forundring. Hvis der ligger sne, kan det være noget af en opgave at klare turen.

●    I byen Bergen er det værd at se den velholdte Bryggen (kaj). I det fjortende århundrede blev der bygget diverse Hansekontorer af træ langs vandet, disse er takket være to brænde blevet genopbygget fuldstændig som de først blev bygget.
Bryggen er blevet sat på UNESCOs verdensarvliste, fordi den har en helt unik konstruktion, der stadig passer fejlløst ind i bybillede, og hvor tilskueren efter alle disse år stadig kan føle, at dette er en af Nordeuropas ældste havne.

Campingpladser i Norge

Du kan campere fordelagtigt på de norske campingpladser, der for det meste er velholdte, fredfyldte og rene. Erfar udsigten ud over fjordene eller foretag en skovvandring lige fra din campingplads. Hvis du er en aktiv campist, så er dette et godt land at tage på vandretur, fiske samt dyrke vintersport i.

Norge: På få minutter fra et viltert til et fredfyldt landskab

På grund af olien, er Norge et meget velhavende land, og dette kan ses på flere måder.  Levestandarden er god men dyr, men beboerne i dette land behøver da heller ikke betale for sygeforsikring eller undervisning. Landet har med sine fem million indbyggere en meget lav befolkningstæthed.
Hvem der tænker på norske huse, tænker på træ. Især i de mindre byer kan du se mange huse bygget i denne specielle byggestil. Norge er ikke medlem af EU og har stadig sin egen mønt: den norske krone (NOK). Sproget har to varianter: Bokmål, der er opstået ud af dansk, og nynorsk, der er opstået ud af forskellige dialekter. Derudover taler Samerne, et nomadisk folk i den nordlige del af Norge, deres eget sprog: Samisk.

Klimaet i Norge

Norge har mange forskellige klimaer. I den nordlige del er der et arktisk tundraklima, mens den vestlige del har et mildt og tempereret klima. I indlandet er der et koldt landklima. Især ved kysten kan det regne ofte, men det pittoreske landskab gør rigeligt op for dette. Der er helt bestemt det værd at campere billigt i det eventyragtige Norge.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid