Gå til hjemmesiden

Mondial Camping ****

Fotos fra campingpladsen
Mondial Camping Mondial Camping
Almene oplysninger

Mondial Camping er en campingplads med 209 åbne pladser. I lavsæsonen under perioden 01-04-2017 - 02-07-2017 og 26-08-2017 - 24-09-2017, camperer du for €19,- per nat på en af de 209 åbne pladser på Mondial Camping i Vallon-Pont-d'Arc (Ardèche). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Denne smukke campingplads ligger tæt ved Vallon-Pont-d'Arc. Megen skygge fra den varierede beplantning. Mod ekstra betaling kan du få en af de luksuriøse pladser med vand og kloak. Det er skønt at ligge og sole sig ved swimmingpoolen. Sejl i kano fra campingpladsen på floden Ardèche. Fornyet restaurant. Nye sanitære faciliteter (2016). Venlige ejere.

www.mondial-camping.com

  • 2280

Godkendelses periode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,8
Personale
8,4
Pris/kvalitetsforhold
7,9
Børnevenlighed
7,7
Underholdning
7,5
Sportsfaciliteter
7,6
Swimmingpool
8,2
Mad og drikke
7,8
Omgivelser
8,6

C. van Duyn, på denne campingplads i september 2017

8,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Voor de derde keer hebben wij in het najaar op deze camping gestaan. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Er is een klein winkeltje met broodservice. Het sanitair is altijd schoon. Het sanitairgebouw aan het einde van de camping is gedateerd, maar altijd schoon. Wifi is gratis maar geeft nog wel eens wat problemen. Het is wel moeilijk om daar in de Ardèche het water in te gaan om te zwemmen, vanwege de vele keien die erin liggen. Vallon pont d\'Arc erg gezellig met een leuke weekmarkt. De camping blijft tot het einde toe gezellig bezet.

Maurice Brinkman, på denne campingplads i september 2016

7,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Leuke camping, wij waren hier voor de derde keer. Alles bij de hand, het dorp, wandelroutes ( wel altijd klimmen) en de rivier, kano tochten beginnen op de camping. Restaurant heeft leuk terras aan het zwembad en het eten is prima. Receptie is vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is allemaal dik in orde en gerenoveerd. Plek is prima wel veel bomen en je staat dus op zandgrond. Prima vertoeven hier. Wij hebben de wandeling naar de Pont d\'Arc gemaakt wat bijna een klimtoestel is, hou daar rekening mee! Dorp heeft een leuke, gezellige en grote markt op woensdag, is op loop/fiets afstand.

Verkinder Serge, på denne campingplads i juli 2016

7,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

We hebben 2 nachten verbleven op de camping.
Het personeel is vriendelijk . Er is een nieuwe sanitaire blok dat heel mooi is. De plaatsen zijn ruim ook veel schaduw van de bomen .Het stadje is ongeveer 2 km gemakkelijk met de fiets te doen.

Veronica, på denne campingplads i juni 2016

6,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Personeel is zeer betrokken en reageerden adequaat op onze klacht over een wel zeer luidruchtige familie. Mooie kampeerplaatsen met of zonder schaduw. Toegang tot de rivier is niet geweldig. Alle toiletblokken worden gelijktijdig schoongemaakt. Niet echt handig. In het voorseizoen zijn er jammer genoeg heel veel honden aanwezig die tegen de struiken plassen en met het warme weer dat wij hadden gaat dat stinken.

Janneke Vollebregt, på denne campingplads i juni 2016

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wat een leuke camping! Met vriendelijke eigenaren die echt alles voor hun gasten over hebben!
We hebben genoten van hun gastvrijheid en willen zeker nog eens terug.
De omgeving is prachtig...de Lidl op 5 autominuutjes rijden en ze hadden zelfs eigen kano\'s op de camping.

M. Mooi-van Lent, på denne campingplads i maj 2016

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ulenberg, på denne campingplads i maj 2016

7,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

personeel zeer vriendelijk, waren Acsi kortingkaart vergeten wat geen probleem was. Dit jaar een nieuw toiletgebouw in gebruik met modern sanitair en combi-douchcabine\'s.

Denise, på denne campingplads i september 2015

7,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Zonder reservering kwamen we aan op deze camping, we werden vermenselijk ontvangen door een jonge dame die redelijk goed Engels sprak. We mochten zelf onze plek gaan uitzoeken. Wij hadden het geluk dat de mooiste plek van de camping (nummer 238) nog vrij was, met direct uitzicht op de rivier. Verder zijn de plekken redelijk saai en zien er wat onverzorgd uit. Vierkante vakken met een heggetje er tussen.

Het sanitair is redelijk, het is altijd schoon maar de ene helft van de gebouwen is wat verouderd.

Deze camping is gelegen aan de rivier Georges de L\'ardeche, een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers.

De camping heeft directe toegang tot de rivier, vanuit de camping kun je ook een kanotocht doen. Zeker een aanrader, wij hebben de tocht van 30km gedaan en dit was erg ver maar erg leuk.

Er is een verwarmd zwembad, niet erg groot maar er was in het na seizoen plek genoeg. Dit is dan ook eigenlijk het enige wat er te doen is voor kinderen. Er is nog een tennisbaan, een basketbalveld en een tafeltennis tafel.

Op de camping is een bar, een winkeltje en een restaurantje aanwezig waar zeer redelijke prijzen worden gehanteerd.

In de omgeving is erg veel te doen, de Ardèche is prachtig!

Wij hebben gebruik gemaakt van de ACSI kortingskaart!

Teunissen, på denne campingplads i juli 2014

7,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

Leuke camping aan de rivier, redelijk grote plaatsen zeker op het gedeelte dichtbij de rivier.
Sanitair is redelijk schoon maar erg weinig voor een volle camping. Daardoor wordt er veel gebruik gemaakt van de invalide toiletten. ook toiletten voor dames veel te weinig. ligging goed, personeel vriendelijk, WIFI slecht, traag en alleen bij de receptie.

J. Franssen, på denne campingplads i juni 2014

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-04-2017 til 24-09-2017
Overflade
4,2 ha
Højde over havets overflade
80m
Antal turpladser
209 (90 - 110m2)
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:320 m2
  • Wifi 80-100% dækning
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Internet
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-23.30
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Sted hvor hunde kan luftes
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Familiebadeværelse
  • Familiebrusebad
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Måltider til afhentning
  • Pizzeria
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Bar
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Bokse
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:320 m2
  • Vandrutsjebane (> 10 m)
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:45 m2
  • Svømning i flod/å muligt (max. 0,1 km)
Strand
  • Sandstrand
  • Strand med sten
  • Grusstrand
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Nogle legeredskaber
  • Ridning
  • Ponyridning
  • Minigolf
Fritid (voksne)
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Hård jord
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1 km
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Mondial Camping eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Mondial Camping
    route des Gorges de l'Ardèche
    07150 / Vallon-Pont-d'Arc
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    44°23'50"N 4°24'4"E
  • Følg D290 fra Vallon-Pont-d'Arc (Route des Gorges). Efter 1 km er det den tredje campingplads på højre hånd.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.mondial-camping.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 
Max. 6.2° 9.2° 10.5° 8.2° 7.3° 7.2° 9.7°
Min. -3.7° 3.7° 1.1° 0.3° -1° 0.8°
Nedbør 45% 50% 40% 10% 5% 20% 10%
Vindretning S S S N N N N
Vindkraft 2 2 2 3 4 3 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 82% 55 3
Feb. 71% 50 5
Mar. 65% 73 7
Apr. 67% 73 7
Maj 69% 89 8
Jun. 64% 54 9
Jul. 61% 45 10
Aug. 62% 97 9
Sep. 69% 118 8
Okt. 79% 132 5
Nov. 79% 119 4
Dec. 77% 55 3
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Mondial Camping".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.