Gå til hjemmesiden

Navigere til campingpladsen

Navigere til campingpladsen

Når du gør brug af et navigationssystem er GPS koordinater fra campingpladser ikke til at undvære. I CampingCard ACSI-guiden er der derfor GPS koordinater til hver enkelt campingplads, disse koordinater er gratis at downloade på CampingCard-hjemmesiden. Vores inspektører har målt koordinaterne ved bommene på campingpladserne, derfor kan det næsten ikke gå galt!

På CampingCard-hjemmesiden kan du også gøre simpelt brug af Google routeplanner. Og for dem der ikke gør brug af de nostalgiske rutekort, giver vi en beskrivelse for de sidste par kilometer til campingpladsen. Meget praktisk, for ikke alle campingpladser ligger ud til en hovedvej.

Download GPS koordinaterne pr. campingplads

På denne hjemmeside kan du ganske simpelt downloade GPS-koordinaterne for alle campingpladser til dit navigationssystem. Det gør du på følgende måde:

  1. Søg på den ønskede campingplads
  2. Gå til fanebladet ‘Kontakt’
  3. Vælg under ‘GPS-koordinater download’ dit navigationssystem
  4. Klik derefter på knappen ‘gam’
  5. GPS-koordinaterne bliver automatisk downloadet på din computer. For at sætte dem over på dit navigationssystem, er det bedst at du kigger i din brugsanvisning* for dit navigationssystem.

Vær opmærksom på! ACSI tilbyder ikke (telefonisk) hjælp over virkningen af dit navigationssystem. Kig i din brugsanvisning fra dit navigationssystem (TomTom, Garmin, Snooper) for eksakt virkemåde. Hvis du har spørgsmål eller problemer med indholdet, rådgiver dig til at tage kontakt til fabrikanten af dit navigationssystem.

GPS-koordinater manuel indstilling

GPS-koordinaterne bliver såvel i guiden, som på hjemmesiden beskrevet i grader, minutter og sekunder. Så du kan sætte koordinaterne manuelt ind på dit navigationssystem. Kontroler da at dit navigationssystem står indstillet i grader, minutter og sekunder. Foran det første tal står N. Foran det andet tal står E eller W.

Disse GPS-koordinater må ikke uden tilladelse fra ACSI bruges til reklamer.

Rutebeskrivelse til campingpladsen

Ikke alle navigationssystemer er indstillet på en bil-campingvogn kombination. Derfor finder i guiden og på hjemmesiden også altid en rutebeskrivelse for de sidste par kilometer til campingpladsen. Og glem ikke at læse skiltene?! For den korteste vej er ikke altid den nemmeste vej.

Google Routeplanner

På fanebladet ‘kontaktinformationer’ på hjemmesiden, kan du ved hver enkel campingplads også planlægge din rute med hjælp fra Google routeplanner. Klik på linket og indfyld dit startsted.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid