Gå til hjemmesiden

Inspektionsteam

Inspektionsteam

Korrekt information om campingpladserne lyder logisk, men er ikke en selvfølge. Der forandres meget på en campingplads: nye ejere, nye faciliteter, ændringer af toiletfaciliteter plus meget, meget mere.

Disse ændringer kan få positiv men også negativ indflydelse på campingpladsens kvalitet. Som en af de få aflægger ACSI derfor konsekvent hvert år besøg på alle campingpladser i rejseføreren for at kontrollere forholdene.

De 300 ACSI-inspektører kontrollerer hvert år mere end 9900 campingpladser i Europa, hvoraf de +3000 accepterer CampingCard ACSI. Det gør de på grundlag af en liste med næsten 200 faciliteter og andre punkter. Inspektørerne stiller endvidere en række spørgsmål til campisterne på pladsen. På denne måde kan de give en mere objektiv bedømmelse af forholdene, for eksempel natteroen på campingpladsen.

Inspectionteam

Hvis du ser en ACSI-årssticker ved receptionen, har ACSI-inspektøren selv sat den på. De fleste andre virksomheder sender en lignende mærkat til campingpladsen. Selv organisationer som ANWB (søsterorganisation til FDM) eller ADAC aflægger ikke hvert år besøg på campingpladserne, der er nævnt i deres rejseførere.

Der er inspektører, der udfører kontrol indtil midt i september. Hvis du altså kommer til en campingplads før den tid, kan det være, at den nyeste ACSI-sticker ikke er sat på endnu.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid