Gå til hjemmesiden

Campér med rabat på en børnecampingplads

Campér med rabat på en børnecampingplads

Camping med børn er en dejlig måde at holde ferie på. At spille med hinanden, sidde omkring lejrbålet eller gå på opdagelse i omgivelserne med børnene: Hele familien nyder et ophold på en børnecampingplads!

Et ophold på en børnecampingplads behøver slet ikke at være dyrt. CampingCard ACSI byder nemlig på en billig ferie: På godt 650 af de 3330 campingpladser, er op til 3 børn (t/m 5 år) inkluderet i CampingCard ACSI-tariffen - det vil sige gratis! Det er også praktisk for campingophold med børnebørn.

Du kan genkende en børnecampingplads på dette logo:

Icoon kindercamping

Vær opmærksom på: Hvis en campingplads har dette symbol, kan det dog ske, at der bliver krævet turistskat for børn under 6 år, fordi campingpladsen selv er nødt til at betale denne turistskat direkte til den lokale myndighed. Heller ikke ting som bl.a. brusebadsmønter for børn er inkluderet.

Bemærk:

Udover den økonomiske fordel, du kan få, når du tager til en børnecampingplads med CampingCard ACSI, er der endnu flere pluspunkter. På en børnecampingplads er der ofte taget hensyn til, at der er børn med på turen. Det betyder, at der for det meste er specielle faciliteter for børn, såsom sanitære faciliteter til børn, et småbørnsbassin eller en legplads. For børn er det at komme på campingferie ofte i sig selv et stort eventyr! De vil hurtigt få venner på en børnevenlig campingplads.

Hvis en campingplads har dette symbol, kan der pålægges turistskat på børn t/m 5 år, da campingpladsen skal betale turistskat direkte til de lokale myndigheder. Udgifter til fx baderum er heller ikke indkluderet for børn.

Fordelene ved en børnecampingpladsUd over den finansielle fordel som du kan få, ved et ophold på en børnecampingplads med et CampingCard ACSI, er der yderligere fordele. På børnecampingpladser er der for det meste taget hensyn til børn. Der er ofte specielle faciliteter* for børn, såsom sanitære faciliteter for børn, et børnebassin eller en legeplads. For de små er campinglivet i sig selv et stort eventyr! De får hurtigt nye venner på en børnecampingplads.

Find en børnevenlig campingpladsLige meget hvad du søger, så kan du altid finde en egnet børnecampingplads. I Nederlandene er der mange muligheder for at campere med børn, men du kan også finde en god børnecampingplads i andre lande. Italien eller Tyskland har mange børnevenlige campingpladser. Men i Frankrig har du langt det største udbud, hvis du leder efter en god børnecampingplads: Frankrig har nemlig flest familiecampingpladser hos CampingCard ACSI, hvor du kan campere billigt med børn!

På CampingCard ACSI's hjemmeside kan du nemt finde en egnet børnevenlig campingplads. Vælg indstillingen "Op til 3 børn gratis" og vælg dit foretrukne land. I søgeresultaterne angives på hvilke børnecampingpladser, du får rabat, hvis du camperer med børn.

Søg efter en børnecampingplads

*Vær opmærksom på: Ikke alle CCA børnecampingpladser er nødvendigvis børnevenlige. Med termen ‘børnecampingplads’ menes en CampingCard ACSI campingplads, hvor 1 til 3 børn (under 6 år) er inkluderet i overnatningsprisen.