Gå til hjemmesiden

Overkommelig camping med børn!

Campér med rabat på en børnecampingplads

Camping med børn er en dejlig måde at holde ferie på. At spille med hinanden, sidde omkring lejrbålet eller gå på opdagelse i omgivelserne med børnene: Hele familien nyder et ophold på en børnecampingplads!

Et ophold på en børnecampingplads behøver slet ikke at være dyrt. CampingCard ACSI byder nemlig på en billig ferie: På om 400 af de 3.000 campingpladser, er op til 3 børn (t/m 5 år) inkluderet i CampingCard ACSI-tariffen - det vil sige gratis! Det er også praktisk for campingophold med børnebørn.

Udover den økonomiske fordel, du kan få, når du tager til en børnecampingplads med CampingCard ACSI, er der endnu flere pluspunkter. På en børnecampingplads er der ofte taget hensyn til, at der er børn med på turen. Det betyder, at der for det meste er specielle faciliteter for børn, såsom sanitære faciliteter til børn, et småbørnsbassin eller en legplads. For børn er det at komme på campingferie ofte i sig selv et stort eventyr! De vil hurtigt få venner på en børnevenlig campingplads.

Bestil CampingCard ACSI

Mere info

Fordelene ved en børnecampingplads

Ud over den finansielle fordel som du kan få, ved et ophold på en børnecampingplads med et CampingCard ACSI, er der yderligere fordele. På børnecampingpladser er der for det meste taget hensyn til børn. Der er ofte specielle faciliteter* for børn, såsom sanitære faciliteter for børn, et børnebassin eller en legeplads. For de små er campinglivet i sig selv et stort eventyr! De får hurtigt nye venner på en børnecampingplads.

Find en børnevenlig campingplads

Lige meget hvad du søger, så kan du altid finde en egnet børnecampingplads. I Nederlandene er der mange muligheder for at campere med børn, men du kan også finde en god børnecampingplads i andre lande. Italien eller Tyskland har mange børnevenlige campingpladser. Men i Frankrig har du langt det største udbud, hvis du leder efter en god børnecampingplads: Frankrig har nemlig flest familiecampingpladser hos CampingCard ACSI, hvor du kan campere billigt med børn!

På CampingCard ACSI's hjemmeside kan du nemt finde en egnet børnevenlig campingplads. Vælg indstillingen "Op til 3 børn gratis" og vælg dit foretrukne land. I søgeresultaterne angives på hvilke børnecampingpladser, du får rabat, hvis du camperer med børn.

Søg efter en børnecampingplads

*Vær opmærksom på: Ikke alle CCA børnecampingpladser er nødvendigvis børnevenlige. Med termen ‘børnecampingplads’ menes en CampingCard ACSI campingplads, hvor 1 til 3 børn (under 6 år) er inkluderet i overnatningsprisen.


 

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid