Gå til hjemmesiden

Stift bekendtskab med
CampingCard ACSI

Fra € 12,95 af og tjent hurtigt ind i løbet af 4 nætter!
Profiter af fordelene

Op til 60% campingfordel i lavsæsonen

Med CampingCard ACSI camperer du op til 60% billigere i lavsæsonerne. Når du fremviser et gyldigt rabatkortkort, kan to personer overnatte til en af de seks, faste lave priser pr. nat..

Indtjent i løbet af fire overnatninger

CampingCard ACSI er hurtigt en smart investering. Du har nemlig tjent købsprisen ind i løbet af fire nætter *. Dit CampingCard ACSI rabatkort er gyldigt i et enkelt kalenderår.

Accepteres på 3.000 campingpladser

I 2023 kan du overnatte på 3.000 campingpladser i 21 europæiske lande. Alle campingpladserne bliver årligt kontrolleret af ACSI, og campingpladserne er ligeså dejlige som i højsæsonen.

Børnene medbringes gratis på om 400 campingpladser

På om 400 campingpladser må du gratis medbringe dine (børne)børn**. På disse campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe maks. tre børn. Du kan genkende disse campingpladser på logoet, som er vist her.

* Gennemsnitligt antal overnatninger baseret på priserne i maj, juni og september.
** Det kan forekomme, at du vil skulle betale turistskat for børnene. Derudover er ting og sager som f.eks. brusebadsmønter ofte heller ikke inkluderet.

Nem og enkel rabat i lavsæsonen

Hvad er det bedste tidspunkt at campere på? Det er da så helt klart i højsæsonen! Nyd solen tidligt på foråret eller udforsk nye destinationer om efteråret. Og det uden al travlheden - samt meget billigere - end i højsæsonen. Med CampingCard ACSI rabatkortet kommer du aldrig mere til at skulle betale for meget for dine overnatninger. Så anskaf med det samme din rabat for i 2022, eller tag et kig på den nedenstående video for at få mere at vide om CampingCard ACSI guiden, rabatkortet samt appen.

 

Bestil CampingCard ACSI

Andre campister om CampingCard ACSI

Vi er meget glade for vores kort og bruger det meget uden for sæsonen.

- N. Bisgaard Rasmussen

  
Især glad for ACSI i Tyskland, hvor det tidligere - for 20 år siden f.eks. - var svært at finde en campingplads, som ikke kun var for fastliggere.

- E. Foged
Et glimrende rabatkort, der giver store besparelser. 

Hvordan fungerer CampingCard ACSI?

  1. Udfyld bagsiden af CampingCard ACSI rabatkortet (kun kort, der er helt udfyldte, accepteres). Dit rabatkort er personligt og er gyldigt i et kalenderår.

  2. Vis dit rabatkort (gyldigt for 2 voksne), når du ankommer på campingpladsen. Det er også vigtigt at du, hvis du foretager en reservering, fortæller, at du ønsker at gøre brug af dit CampingCard ACSI kort.

  3. Du betaler den fordelagtige CampingCard ACSI pris på enten € 13, € 15, € 17, € 19, € 21 eller € 23.* Betaler du efter opholdet, vis da igen dit rabatkort i receptionen, når du betaler.

* Principielt set betaler du med CampingCard ACSI, når opholdet er slut. Men betalingsmåden bestemmes i nogle tilfælde af campingpladsens eget reglement, hvilket altså også kan have indflydelse på, hvornår du skal betale, eller om du vil blive bedt om at foretage en udbetaling. Bliver du f.eks. kun en enkelt nat, eller ønsker du at foretage en reservation, så kan det ske, at campingpladsen beder dig om at afregne med det samme eller foretage en udbetaling. Campingpladsens reception vil informere dig yderligere om campingpladsens regler angående betaling.

Inklusiv og eksklusiv

Inkluderet i CampingCard ACSI-prisen Eksklusiv i CampingCard ACSI-prisen
Pladsen* Turistskat, miljøopkrævning, miljøafgift, affaldsbidrag eller andre forpligtelser til de lokale myndigheder. 
Ophold for 2 voksne** Eventuelle reserverings- og administrationsudgifter
Bil + campingvogn + fortelt 
Eller bil + camplet
Eller bil + telt
Eller Camper med baldakin
Det varme vand ved håndvasken er ikke inkluderet i prisen.
Elektricitet; tilslutning på maks. 6A. 
Strømforbrug på maks. 4 kWh per dag
Varmt brusebad***
1 hund, forudsat hunde er tilladst på campingpladsen. 
moms
  *

Nogle campingpladser skelner mellem standard- og luksus – eller komfortpladser. Disse luksus eller komfortpladser er sædvanligvis lidt større og er udstyret med egen vandtilslutning og afløb. Du har med CampnigCard ACSI ret på en standardplads, men det kan forekomme at du har mulighed for at vælge en dyrere plads med CampingCard ACSI-prisen. Dette bestemmer campingpladsen selv, du kan ALDRIG gøre krav på en luksus- eller komfortplads. Bemærk at på nogle campingpladser er der en tilpasset politik med henblik på campingvogne med dobbelt aksel og campers der er så store at de ikke passer på en standardplads.

 **

Campingpladser stiller standpladser til rådighed til to voksne. Campingpladsen bestemmer selv om der må campere mere end to voksne på pladsen (hvoraf der for de to voksne gælder CampingCard-raten), eller om campisterne bliver henvist til en plads, som ikke er bestemt for CampingCard ACSI brugere, og derved betaler almindelig pris.

***

Hvis campingpladsen gør brug af vaskemønter, så har personen med CampingCard ret til en vaskemønt per voksen per dag. Håndterer campingpladsen et andet ”vaske/bade system”, som f.eks. mønter på halvtreds cent, en nøgle eller en sep-nøgle, så gælder ovenstående regler, men campisten bør i samråd med campingpladsen finde en løsning.

Bestil CampingCard ACSI

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid