Gå til hjemmesiden

Find en billig campingplads med CampingCard ACSI

Find en billig campingplads med CampingCard ACSI

Hvis du gerne vil campere billigt, medbring da altid dit CampingCard ACSI med når du er på rejse. Med dette rabatkort overnatter du virkelig fordelagtigt på campingpladsen i perioderne før og efter højsæsonen. Vis dit kort, og du betaler i campingpladsens reception en af de lave, faste priser a € 12, € 14, € 16, € 18 eller € 20.

Ikke færre end 3.600 europæiske campingpladser deltager i rabatsystemet. Om du nu ønsker at campere fordelagtigt ved Gardasøen , langs den belgiske kyst eller leder efter en billig campingplads i Frankrig; i CampingCard ACSI guiden, i CampingCard ACSI app´en eller på dette website finder du altid en fordelagtig campingplads, der passer til dig.

De deltagende campingpladser gør brug af acceptperioder for rabatkortet. Ud for hver campingplads står meldt hvilke acceptperioder campingpladsen har. En fordelagtig pris betyder ikke, at kvaliteten er mindre; med CampingCard ACSI campere du fordelagtigt, men ejerne garanterer, at du får den samme gode gæstfrihed og gode service! Med rabatkortet betaler du altid mindre end campingpladsens laveste pris i lavsæsonen.

Camper fordelagtigt: Et eksempel

Du har anskaffet dig rabatkortet og ønsker at campere billigt på en stemningsfuld campingplads i Tyskland sammen med din partner. Du ønsker at ankomme på campingpladsen den 3. september og holde ferie der i to uger indtil den 17. september (14 nætter). På CampingCard.com finder du en campingplads, som du synes om: F.eks. Camping Oase Waldsee **.

Uden rabatkort Med CampingCard ACSI Rabat
Pris pr. nat* € 25,70 € 12,00 € 13,70
Pris for 14 dage € 359,80 € 168,00 € 191,80

* Pris pr. nat gælder for: 2 voksne, en standard campingplads og el.

Når du med dit CampingCard ACSI rabatkort camperer 2 uger i lavsæsonen så sparer du i dette eksempel ikke færre end € 191,80! Det er en rabat på næsten 53%; i dette eksempel har du altså på en enkelt nat sparet anskaffelsesprisen på dit CampingCard ACSI rabatkort (fra € 12,95)! Ønsker du at tage på ferie med hele familien, så kan CampingCard ACSI også være dig til hjælp. På 655 campingpladser er det inkluderet i den lave pris at medbringe 1-3 børn i alderen 3-5 år.

Ønsker du at få mere at vide om CampingCard ACSI? Læs mere lavsæsonens rabatkort.

Bestil nu:

Rabatkort + guide 2020

€ 16,95*

ikke-medlemmer
€ 17,95

Abonnement

Abonnement rabatkort + guide

€ 12,95*

ikke-medlemmer
€ 13,95

*Medlemspris gælder for ACSI Club ID-medlemmer. Bliv medlem af ACSI Club ID her. Priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid