Gå til hjemmesiden

Camping Máré Vára

Fotos fra campingpladsen
Camping Máré Vára Camping Máré Vára
Almene oplysninger

Camping Máré Vára er en campingplads med 40 åbne pladser. I lavsæsonen under perioden 15-04-2018 - 30-06-2018 og 18-08-2018 - 29-09-2018, camperer du for €15,- per nat på en af de 40 åbne pladser på Camping Máré Vára i Magyaregregy (Baranya). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Fredfyldt, landlig campingplads i et bakket naturområde i Mecsek bjergområdet. Mange vandre- og cykelmuligheder. Offentlig svømmehal ved siden af campingpladsen. Det er muligt at tage på udflugt til Pécs, en kulturby med mange monumenter, museer og aktiviteter, samt til vinområder (Villany og Szeksazd), drypstensgrotter og termalbade.

Ekstra rabat: 7=6

  • 3393

Godkendelses periode

april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,3

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,2
Personale
8,8
Pris/kvalitetsforhold
8,3
Børnevenlighed
8,3
Underholdning
7,6
Sportsfaciliteter
7,2
Swimmingpool
7,7
Mad og drikke
8,1
Omgivelser
8,7

JWKooijmans, på denne campingplads i september 2015

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Een rustige kleine camping. Goed verzorgt met Nederlandse leiding. Je bent er echt gast. De eigenaren weten veel van de omgeving voor groot en klein. Pecs moet je gezien hebben. Op camping kunnen ze een Nederlandse gids regelen. Bijzonder vonden wij ook de massage en voetreflectie die je elke woensdag door een Hongaarse gediplomeerde kon laten doen. Treinreisje naar Baja is aan te raden. Wandelen in de omgeving. Alles voor absurd lagen prijzen. Zelf op niveau uit eten is voor onze maatstaf gekloop. Zwembad op de camping is net voldoende om af te koelen. Gemeente zwembad tegen over de camping was tijdens ons verblijf gesloten. In Orfu is aan een meer een super zwembad. Een half uur rijden.

Els Noor, på denne campingplads i juni 2015

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Een prachtige camping waar het goed toeven is. Mooi glooiend terrein met en zonder schaduw. Rustig gelegen. Goed en schoon sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren. Een camping waar wij altijd langer blijven dan gepland.

Frissen, på denne campingplads i maj 2015

9,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Frans, på denne campingplads i maj 2015

9,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H Doeschot, på denne campingplads i maj 2014

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping straalde rust uit , je kunt van hier uit naar diverse mooie plaatsen zoals Pecs , ook Szekszard is een aanrader bier word klasse wijn gemaakt , ook kun je er voor een paar Forint bij de plaatselijke wijnboeren wijn kopen , de restaurant in Szekszard zij geweldig, zelf kom ik nu al ongeveer 25 jaar in Hongarije . Het weer is er in de zomer rond de 30 Gr en valt er weinig regen , prima land met mooie cultuur en niet te vergeten zeer vriendelijke mensen

Hamal guido, på denne campingplads i august 2013

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Prachtig gelegen camping met zeer vriendelijke uitbaters. Camping is zeer rustig en het zwembad en de sanitaireblok zeer proper en word regelmatig gereinigd. Hier kan men mooie wandelingen maken en fietsen. Hier kom ik graag nog eens terug

Mik, på denne campingplads i juni 2013

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kruizinga, på denne campingplads i juni 2013

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

fam.van.keppel, på denne campingplads i juni 2013

8,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping is super goed
Rene en Carla ontvangen je met een kopje koffie of frisdrank
Mooie plaatsen schoon sanitair
Ook tijd voor een praatje
De omgeving is mooi
Iedere dag zorg Carla voor vers brood
Heel veel informatie over de omgeving met folders
Rene en Carla doen hun best om het zo gezellig mogelijk te maken
Wij komen hier ieder jaar weer graag terug
In Sarvar kunt je lekker eten en niet duur
Boodschappen in Komlo niet ver van de camping
Pottenbakker in sarvar kunt je bezoeken
Kasteel bezoeken vanaf de camping ongeveer 1500mtr lopen
De markt in Pecs op Zondag
Wijnmuseum in Villany
Mooie fietstochten kunt je maken in de buurt
Markt in Bonyhad
Je kunt ook wijn proeven
De grotten in Abaliget
In Izmeny is een lavendel kwekerij te bezichtigen de moeite waard
Deze camping Mare Vara is zeer aan te bevelen








Ria Vandewiel, på denne campingplads i juni 2013

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Heel mooie camping in een prachtige omgeving met vriendelijke en behulpzame uitbaters
Voldoende te zien in de omgeving en een bus verbinding naar Pecs

Almene oplysninger

Åbningsperiode
15-04-2018 til 30-09-2018
Overflade
2,5 ha
Højde over havets overflade
231m
Antal turpladser
40 (100m2)

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:250 m2
    • periode:15-06/01-09
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:9
    • vægt:5000 kg
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Ældretoilet
  • Brusekabiner til seniorer (med ekstra bøjler)
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Måltider til afhentning
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Bar
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:250 m2
    • periode:15-06/01-09
Sport og spil
  • Lystfiskeri muligt
  • Nogle legeredskaber
  • Ridning
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1,5 km
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Opladningssted for elbiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:1
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Máré Vára eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Máré Vára
    Várvölgyi utca 2
    7332 / Magyaregregy
    Ungarn

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    46°14'1"N 18°18'30"E
  • Vej Komló-Szászvár. Campingpladsen ligger 6 km efter Komló og 1 km inden landsbyen. Der er skilte mod campingpladsen.

  • Kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

21 / 06

 

Fre.

22 / 06

 

Lør.

23 / 06

 

Søn.

24 / 06

 

Man.

25 / 06

 

Tir.

26 / 06

 

Ons.

27 / 06

 
Max. 30.8° 20.9° 19° 19° 19.5° 22.7° 25.5°
Min. 18.2° 15.2° 8.9° 10.4° 11.4° 13.1° 15°
Nedbør 10% 80% 5% 35% 45% 35% 10%
Vindretning S N NV N N NO NO
Vindkraft 3 4 3 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 89% 38 2
Feb. 71% 37 5
Mar. 67% 36 5
Apr. 67% 57 6
Maj 64% 63 8
Jun. 67% 88 9
Jul. 69% 68 9
Aug. 64% 59 9
Sep. 76% 52 7
Okt. 78% 39 5
Nov. 85% 56 3
Dec. 88% 48 2
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Máré Vára".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.