Gå til hjemmesiden

Camping Cabopino

Fotos fra campingpladsen
Camping Cabopino Camping Cabopino
Almene oplysninger

Campér for €19,- per nat på Camping Cabopino i lavsæsonen med CampingCard ACSI. Camping Cabopino, beliggende i Marbella (Málaga), er en campingplads med 280 åbne pladser og 20 fastliggerpladser. Med CampingCard ACSI camperer du på en af de åbne pladser i følgende perioder: 01-01-2018 - 22-03-2018, 01-04-2018 - 26-04-2018, 02-05-2018 - 21-06-2018, 10-09-2018 - 11-10-2018, 15-10-2018 - 05-12-2018 og 09-12-2018 - 31-12-2018.

Stor, veludrustet campingplads med rummelige pladser. Nogle med nogen, andre med megen skygge. Campingpladsen ligger kun et par hundrede meter fra stranden. Der er busen til Marbella.

www.campingcabopino.com

  • 2975

Godkendelses periode

april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
maj 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,6

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,7
Personale
7,7
Pris/kvalitetsforhold
7,6
Børnevenlighed
7,6
Underholdning
7,1
Sportsfaciliteter
7,3
Swimmingpool
7,9
Mad og drikke
7,6
Omgivelser
7,8

Susan Peters, på denne campingplads i april 2016

5,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping is druk met veel lawaai en kleine plaatsen. Het restaurant was stevig geprijsd. Het personeel gaf je het idee dat je wanneer je iets ging vragen, je een inbreuk deed op hun privacy. Ik hoef er nooit meer terug.

Aad Merceij, på denne campingplads i december 2015

4,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Deze fabriekscamping heeft zeer kleine plaatsen die nagenoeg allemaal de hele dag in de schaduw liggen. Op sommige plaatsen past niet eens een caravan van 4,5 meter. Merendeel van de iets betere plaatsten zijn het hele jaar besproken. Als ACSI campingcard houder moet je dus genoegen nemen met zeer kleine achteraf plaatsjes. De duur betaalde wifi werkt 50% van de dag niet, hetgeen de vaste bewoners als normaal gevonden wordt.

Dijkstal, på denne campingplads i november 2015

5,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

De meeste plaatsen zijn besproken, dus er blijft niet veel over. Je hebt last van de radio/tv van de buren. Wegens drukte. Fietsen in de omgeving is levensgevaarlijk. Veel schaduw als je er de hele winter wilt blijven.

J. van Haeff, på denne campingplads i juni 2015

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Nijkamp, på denne campingplads i april 2014

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

We stonden hier de 3e week van april. De plaatsen zijn wisselend van grootte. Dennen zorgen voor schaduw. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair werd goed schoongemaakt. Brood haalden we bij het Shell tankstation (5 minuten lopen). Hier had men de hele dag vers brood in diverse smaken. De camping ligt aan de drukke kustweg, het geluid was niet storend.
Marbella is goed bereikbaar met de bus. De halte is op loopafstand. Er is een aardig strand met diverse restaurants aanwezig.

G.J. van der Schoor., på denne campingplads i februar 2014

7,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Hebben hier 1 nacht gestaan, het was wat hoger gelegen en dat beviel ons niet zo want we doen alles met de fiets.

I. Westerbrink, på denne campingplads i oktober 2013

8,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Dit is een zeer complete camping, via de camping autoverhuur, goedkoper dan zelf ergens huren. Zeer fraai aangelegde terrassen met standplaatsen in diverse formaten goed voor onze grote camper, voldoende en schoon sanitair. Strand met bar/restaurant op loopafstand, Marbella op 12km, ideaal. Wij komen hier zeker terug.

Colen Michel, på denne campingplads i september 2013

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Goede camping, doch men loopt zich telkens vast op autosnelweg A7, of op een bareel van een hotel. Zeer klein strand, en moelijk bereikbaar voor oudere mensen. Ligt 13 km van Marbella. Buiten de camping niets van horeca of winkels te vinden

P. de Jonge, på denne campingplads i juni 2013

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. van de Kerkhof, på denne campingplads i juni 2013

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-01-2018 til 31-12-2018
Overflade
5 ha
Antal turpladser
280 (50 - 80m2)
Antal faste årspladser
20
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:150 m2
    • periode:11-04/30-09
  • Wifi 80-100% dækning
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Internet
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:amex | Diners Club | mastercard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:9
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Sted hvor hunde kan luftes
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Private bad/toiletfaciliteter
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Snackbar
  • Måltider til afhentning
  • Pizzeria
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Bar
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Ecykler
  • Bokse
  • Scootere
  • Biler
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:150 m2
    • periode:11-04/30-09
  • Indendørs swimmingpool med skydetag
    • overflade:100 m2
    • Opvarmet:Ja
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
Sport og spil
  • Sauna
  • Fitnessrum
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Golfbane i nogen afstand (max. 10 km)
    • afstand:0,5 km
    • antal:18
Fritid (voksne)
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Hård jord
  • Sandjord
  • Kuperet terræn
  • Terrasseformet campingplads
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:0,2 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1 km
  • Beliggende ved havet (max. 0,5 km)
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0,5 km
Diverse
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Kun stille om natten
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Cabopino eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Cabopino
    Ctra N340, km 194,7
    29604 / Marbella
    Spanien

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    36°29'21"N 4°44'35"W
  • Campingpladsen ligger tæt ved N340. Fra Fuengirola ved km-pæl 194,7 frakørsel Cabopino. Ligger på højre hånd. Fra Marbella ved km-pæl 194,7 frakørsel Cabopino. Ved rundkørslen over motorvejen. Campingplads ligger foran dig.

  • Kontakt

  • www.campingcabopino.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

21 / 06

 

Fre.

22 / 06

 

Lør.

23 / 06

 

Søn.

24 / 06

 

Man.

25 / 06

 

Tir.

26 / 06

 

Ons.

27 / 06

 
Max. 26.2° 27.6° 28.1° 29.4° 29.5° 29.5° 27.7°
Min. 18.5° 18.8° 19.1° 20.2° 20.7° 20.4° 20.4°
Nedbør 0% 0% 0% 0% 0% 0% 5%
Vindretning ZO ZO ZO ZO ZO ZO ZO
Vindkraft 3 3 3 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 77% 99 5
Feb. 73% 51 7
Mar. 71% 20 8
Apr. 65% 34 9
Maj 67% 42 8
Jun. 62% 8 10
Jul. 63% 0 10
Aug. 64% 1 9
Sep. 71% 92 7
Okt. 74% 43 7
Nov. 73% 54 6
Dec. 77% 113 5
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Cabopino".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.