Gå til hjemmesiden

Kennemer Duincamping Geversduin

Fotos fra campingpladsen
Kennemer Duincamping Geversduin Kennemer Duincamping Geversduin
Almene oplysninger

På Kennemer Duincamping Geversduin i Castricum (Noord-Holland) camperer du allerede for €17,- per nat i lavsæsonen med CampingCard ACSI. På en af de 295 åbne pladser opholder du dig under 31-03-2017 - 20-04-2017, 01-05-2017 - 23-05-2017, 29-05-2017 - 01-06-2017, 06-06-2017 - 29-06-2017 og 04-09-2017 - 28-10-2017 med rabat. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Skovrig klitcampingplads. Dejlige cykelture gennem klitterne og marsken. Eventyrlige udflugter med skovfogeden. 4 km fra en stille strand. Gode faciliteter.

www.campinggeversduin.nl

  • 132

Godkendelses periode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,4

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,4
Personale
8,2
Pris/kvalitetsforhold
8,2
Børnevenlighed
8,5
Underholdning
8,3
Sportsfaciliteter
7,7
Swimmingpool
7,5
Mad og drikke
8,0
Omgivelser
8,9

J. van der Post, på denne campingplads i maj 2016

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ootes, på denne campingplads i juni 2015

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. speigelenberg, på denne campingplads i juni 2015

8,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Eyking, på denne campingplads i juni 2014

8,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H. Schaap, på denne campingplads i juni 2014

8,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

schippers, på denne campingplads i juni 2014

8,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

camping geversduin ligt in een mooie omgeving, je hebt een ruime plek en het duingebied en de zee liggen in de achtertuin. In de omgeving liggen veel leuke kleine gezellige plaatsjes waar je je prima kunt vermaken. de toilet gebouwen zijn ruim, schoon en netjes. en ook op het terras is het prima toeven. wat ik jammer vond is dat het personeel van de receptie weinig interesse toonde in wat er gebeurde op de camping, als je kwam opgeven voor een activiteit wist het personeel niet eens dat deze er was. ik zou als baas graag willen dat mn personeel hiervan op de hoogte was, zodat ze het ook kunnen promoten. en ook toen we vertrokken werd er niet gevraagd of we het naar ons zin hebben gehad. maar verder was de camping een echte aanrader!

B. van de Weg, på denne campingplads i juni 2013

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Karin, på denne campingplads i oktober 2012

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn <4 år

We hebben met onze kinderen van 4 en 3 jaar een heerlijk verblijf gehad op Geversduin. We hadden een strandhuisje 6-persoons en dat was prima. Het was schoon, alles was aanwezig en niet meer dan 15 min. fietsen van het strand. Er was een leuk animatieteam aanwezig, onze kinderen hebben zich heel goed vermaakt in de verschillende speeltuinen. Ullie speelparadijs is mooi aangelegd, maar de kinderen waren nog te klein om zelfstandig te klimmen en klauteren. We hebben lekker gegeten bij het eetcafé, al met al een geslaagd weekend.

Karin, på denne campingplads i september 2012

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

We hadden een duinhuisje, erg leuk! Wel misten we een lekkere zithoek, naar dat mocht de pret niet drukken!!

Nugteren, på denne campingplads i juni 2012

8,4

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
31-03-2017 til 29-10-2017
Overflade
23 ha
Antal turpladser
295 (80 - 100m2)
Antal faste årspladser
390
Campingplads egnet til handicappede
Ja
Øko-campingplads
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
Internet
  • Internetmulighed
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-22.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Brusekabiner til seniorer (med ekstra bøjler)
  • Familiebadeværelse
  • Familiebrusebad
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
    • periode:08-07/03-09 | 15-04/07-05
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:08-07/03-09 | 15-04/07-05
  • Bar
    • periode:08-07/03-09 | 15-04/07-05
  • Gasflasker ombyttes
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Bokse
Sport og spil
  • Legeplads
  • Indendørs legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Vandlegeplads
  • Multisportsplads
  • Nogle legeredskaber
  • Eng til dyrene
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Sandjord
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:3 km
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:4 km
  • Beliggende i skov
Diverse
  • Specielle parkeringspladser for handikappede
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:16 ampère
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
  • Opladningssted for elbiler
  • Det anbefales at reservere i lavsæsonen
  • Campingplads informations-app
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Kennemer Duincamping Geversduin eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Kennemer Duincamping Geversduin
    Beverwijkerstraatweg 205
    1901 NH / Castricum
    Holland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    52°31'48"N 4°38'54"E
  • A9 frakørsel 9 Heemskerk. Til højre i rundkørslen mod Heemskerk. Fortsæt ligeud gennem trafiklyst og kør ind til Baandert. Drej for enden til venstre, Mozartstraat. Drej til højre i rundkørselen, Marquettelaan. Kør hen til enden. Drej hørje, Rijksstraatweg. Drej efter 1,5 km til venstre, vej mod campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.campinggeversduin.nl

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tir.

12 / 12

 

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 
Max. 7.1° 6.3° 6.1° 5.7°
Min. -1.2° 2.3° 3.9° 3.1° 1.9° 1.4° 2.4°
Nedbør 95% 95% 95% 85% 80% 65% 55%
Vindretning S S V SV NV NV V
Vindkraft 5 7 7 5 4 4 4

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm)
Jan. 77
Feb. 73
Mar. 91
Apr. 79
Maj 51
Jun. 101
Jul. 70
Aug. 103
Sep. 111
Okt. 116
Nov. 92
Dec. 163
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Kennemer Duincamping Geversduin".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.