Gå til hjemmesiden

Camping Het Lierderholt

Fotos fra campingpladsen
Camping Het Lierderholt Camping Het Lierderholt
Almene oplysninger

Camping Het Lierderholt er en campingplads med 200 åbne pladser og 200 fastliggerpladser. I lavsæsonen under perioden 01-01-2017 - 23-05-2017, 06-06-2017 - 14-07-2017 og 31-08-2017 - 31-12-2017, camperer du for €15,- per nat på en af de 200 åbne pladser på Camping Het Lierderholt i Beekbergen (Gelderland). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Smuk og hyggelig familiecampingplads, der ligger i skoven. Mange muligheder. Også smukke åbne pladser med diverse højdeforskelle.

www.lierderholt.nl

Ekstra rabat: 14=12 / 21=18

  • 361

Godkendelses periode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,3

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,4
Personale
8,6
Pris/kvalitetsforhold
8,4
Standplads
8,3
Indkvartering
8,2
Børnevenlighed
8,3
Underholdning
8,3
Sportsfaciliteter
7,9
Swimmingpool
7,6
Mad og drikke
8,2
Omgivelser
8,7

kreling, på denne campingplads i august 2011

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

leuke kindvriendelijke camping. wel veel honden en de auto mocht ondanks de grote plekken niet bij de caravan (geen echt groot probleem maar wel makkelijk bij uitladen van boodschappen enz.).

Speelman, på denne campingplads i juli 2011

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Arthur Janssen, på denne campingplads i juni 2011

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

We stonden op het nieuwe gedeelte.
Sanitair was zeer proper.
Eten was goed.
Dichtbij Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Arnhem. Je kunt er mooi wandelen in de bossen.
Zeer goede camping waar we beslist weer naar terug gaan.
Acsi tarief 13 euro inclusief honden.

Ton Narinx, på denne campingplads i maj 2011

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Gruppe af venner

We komen er nu voor de vierde keer samen met onze beagles en de beagleclub, tot op heden zijn we nog nooit te leurgesteld naar huis gegaan, zelfs midden in de winter hebben we er gezeten met -18 graden en alles bevroren, zijn we super geholpen door het personeel.

D.Venema, på denne campingplads i september 2010

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Een heerlijke week gehad.
We hadden voor 10 dagen geboekt maar gingen 2 dagen eerder weg en kregen zelfs geld terug.
Keurige camping, met zeer vriendelijk personeel.

jan, på denne campingplads i august 2010

5,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Het hoogseizoen naar deze camping geweest. Fijn dat we onze fietsen bij ons hadden, omdat de kampeerplaatsen erg ver van de faciliteiten af lagen. Die faciliteiten vonden wij ook erg matig, ook de animatie vonden wij niet veel.
Ook waren er veel vaste gasten met verouderde caravans, niet echt een fraai gezicht wat ten koste gaat van de sfeer.
Kortom deze camping heeft niet aan onze verwachtingen voldaan.
Het was wel een hele mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

grave-keller, på denne campingplads i august 2010

8,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Wij zijn daar een week geweest, ondanks het weer hebben wij ons daar goed vermaakt. Leuke dingen voor onze zoon van 7. Eten was op de schaal van 1 op 10 een 9+

Hanson, på denne campingplads i august 2010

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Ter afsluiting van de vakantie een weekend hier doorgebracht. Hebben op het nieuwe gedeelte gestaan. In een woord SUPER.
De plek, het sanitair, het personeel en de omgeving . Zeer hondvriendelijke camping en je loopt van de camping zo het bos in. Sturen zelfs een vergeten hondenriem gratis na. Hier gaan we zekers nog een keer naar toe, en dan wat langer!!!

Barry Vermunt, på denne campingplads i juli 2010

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van Delden, på denne campingplads i juli 2010

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-01-2017 til 31-12-2017
Overflade
25 ha
Antal turpladser
200 (100 - 150m2)
Antal pladser til autocampere
20
Antal faste årspladser
200
Øko-campingplads
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:250 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-22.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:amex | Diners Club | mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Bilfri standplads
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:10
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Familiebadeværelse
  • Familiebrusebad
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
    • periode:01-04/31-10
  • Snackbar
  • Måltider til afhentning
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Bar
  • Gasflasker ombyttes
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Ecykler
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:250 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Badeparadis
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:100 m2
    • periode:25-04/16-09
Sport og spil
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Nogle legeredskaber
  • Ponyridning
  • Minigolf
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • GPS-vandreture
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Sandjord
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:3,2 km
  • Beliggende i skov
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:70 m2
    • Antal:20
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • Pladser med radio- og fjernsynstilslutning
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
  • Campingplads informations-app
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Het Lierderholt eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Het Lierderholt
    Spoekweg 49
    7361 TM / Beekbergen
    Holland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    52°7'59"N 5°56'43"E
  • A50 fra Arnhem, afkørsel 22 Beekbergen eller A50 fra Zwolle, afkørsel 22 Hoenderloo. Derefter følg skiltene.

  • Kontakt

  • www.lierderholt.nl

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Fre.

20 / 10

 

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 
Max. 15.6° 15.9° 11.8° 13.5° 14.3° 16° 15.4°
Min. 12.1° 10.8° 9.2° 8.9° 11.4° 11.3° 9.9°
Nedbør 90% 85% 90% 85% 70% 35% 20%
Vindretning S S SV SV S S S
Vindkraft 4 4 4 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm)
Jan. 58
Feb. 46
Mar. 41
Apr. 35
Maj 48
Jun. 62
Jul. 102
Aug. 103
Sep. 88
Okt. 66
Nov. 46
Dec. 66
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Het Lierderholt".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.