Gå til hjemmesiden

Recreatiecentrum de Hanestede

Fotos fra campingpladsen
Recreatiecentrum de Hanestede Recreatiecentrum de Hanestede
Almene oplysninger

Recreatiecentrum de Hanestede er en campingplads med 60 åbne pladser og 164 fastliggerpladser. I lavsæsonen under perioden 01-04-2018 - 08-05-2018, 22-05-2018 - 14-07-2018 og 01-09-2018 - 29-09-2018, camperer du for €15,- per nat på en af de 60 åbne pladser på Recreatiecentrum de Hanestede i Noordwolde (Frisland). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Campingplads 'De Hanestede' ligger i et pragtfuldt landskab, der hvor tre regioner mødes, i Friesland, tæt ved Noordwolde. Rummelige pladser, gratis wifi. På gåafstand fra en klar skovsø med brøndvand og med en strand med hvidt sand. Smukke omgivelser, hvor man bl.a. kan vandre og cykle. Startsted for skønne udflugter til bl.a. Weerribben, Giethoorn, gravhøje, museer osv.

www.hanestede.nl

  • 278

Godkendelses periode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,5

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,2
Personale
8,6
Pris/kvalitetsforhold
8,2
Børnevenlighed
8,0
Sportsfaciliteter
7,5
Swimmingpool
8,5
Mad og drikke
8,7
Omgivelser
8,7

Mantel, på denne campingplads i maj 2012

6,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Sanitair vond ik vies: buitentoiletten en soms niet schoon.
Vuilnisbak in afwashok stonk op vrijdagavond al en stond er zondag middag nog. Volgens mij ook zondag niet schoongemaakt als ik afwasgedeelte zag.
Vind dit absoluut geen 4 sterren camping.

v.d. Been, på denne campingplads i juli 2017

8,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Klooster, på denne campingplads i august 2016

8,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kleinstra, på denne campingplads i juli 2014

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

v. Wieren, på denne campingplads i juli 2015

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

de Haas, på denne campingplads i august 2016

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Biesheuvel, på denne campingplads i juli 2014

9,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-04-2018 til 30-09-2018
Overflade
10 ha
Antal turpladser
60 (100m2)
Antal faste årspladser
164
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:1250 m2
    • periode:01-05/01-09
    • Opvarmet:Ja
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Snackbar
    • periode:10-05/21-05 | 21-07/26-08
  • Bar
  • Gasflasker ombyttes
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:1250 m2
    • periode:01-05/01-09
    • Opvarmet:Ja
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:100 m2
    • periode:01-05/01-09
  • Bademulighed i sø/sø med fritidsaktiviteter
Strand
  • Sandstrand
Sport og spil
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Nogle legeredskaber
  • Eng til dyrene
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Sandjord
  • Pladser med en smule skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,2 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0,5 km
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Recreatiecentrum de Hanestede eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Recreatiecentrum de Hanestede
    Elsweg 11
    8391 KB / Noordwolde
    Holland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    52°52'57"N 6°8'15"E
  • A32 mod Heerenveen, frakørsel 6 mod Noordwolde, følg herefter skiltene.

  • Kontakt

  • www.hanestede.nl

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Lør.

22 / 09

 

Søn.

23 / 09

 

Man.

24 / 09

 

Tir.

25 / 09

 

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 
Max. 16.2° 13.2° 14.6° 16.1° 17.2° 19.2° 16.6°
Min. 9.8° 8.9° 6.2° 4.7° 5.5° 9.6° 9.2°
Nedbør 90% 95% 75% 30% 20% 40% 55%
Vindretning V N NV V SV SV V
Vindkraft 4 3 4 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm)
Jan. 70
Feb. 77
Mar. 80
Apr. 83
Maj 64
Jun. 96
Jul. 105
Aug. 99
Sep. 138
Okt. 90
Nov. 78
Dec. 114
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Recreatiecentrum de Hanestede".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.