Gå til hjemmesiden

Camping Alkenhaer

Fotos fra campingpladsen
Camping Alkenhaer Camping Alkenhaer
Almene oplysninger

Camping Alkenhaer er en campingplads med 100 åbne pladser og 150 fastliggerpladser. I lavsæsonen under perioden 01-04-2017 - 24-05-2017, 06-06-2017 - 13-07-2017 og 30-08-2017 - 31-10-2017, camperer du for €15,- per nat på en af de 100 åbne pladser på Camping Alkenhaer i Appelscha (Frisland). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Fredfyldt campingplads beliggende i grønne omgivelser. Rummelige pladser på marker, der er afgrænsede ved hjælp af buskads. Yderst egnet for vandrefolk og cyklister. Centralt beliggende mellem skoven Drents-Friese Woud og Fochteloërveen. Landsby og swimmingpool på gåafstand.

www.campingalkenhaer.nl

  • 279

Godkendelses periode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,3

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,5
Personale
8,4
Pris/kvalitetsforhold
8,2
Børnevenlighed
8,5
Underholdning
8,0
Sportsfaciliteter
7,6
Swimmingpool
7,9
Mad og drikke
8,0
Omgivelser
8,8

Oosterhof, på denne campingplads i juni 2017

7,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping werd door ons geselecteerd omdat die gratis Wifi zou hebben met een 80-100% dekking. Als je dan bij de receptie staat blijkt dat een wassen neus te zijn: alleen bij de hotspot is het gratis. Viel niet over te discussiëren: beheerder hield vol dat het goed in de gids staat. Had mijns inziens vetgedrukt moeten zijn. Dat de plaatsen afgebakend zouden zijn is misleidende informatie: de camping heeft meerdere velden met op ieder veld een aantal plaatsen waarbij ieder veld is omheind met begroeiing. Dat is toch wat anders lijkt me. De beplanting wordt goed bijgehouden evenals het schoon houden van het sanitair, zwembadje en speeltoestellen. De snackbar levert redelijke kwaliteit. De duur betaalde Wifi heeft niet altijd een goed signaal wat maakt dat je geen e-mailtje de ‘deur’ uitkrijgt. Hele rustige camping in een prachtige omgeving: ‘Drents-Friese wold’.
De heffing van toeristenbelasting en milieubijdrage had inclusief moeten zijn. Het zal op deze manier niet lang meer duren dan komen er Rioolreinigingsrechten, waterzuiveringslasten en kosten verwerken huisvuil bij. Dan wordt het verblijf op deze camping echt te duur.

Sanders, på denne campingplads i maj 2016

6,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Geen activiteit, te vroeg in het jaar voor de winkel of barretje en restaurant. erg rustig. Camping en sanitair heel schoon. douche incl. kampeerprijs.

Jan, på denne campingplads i juni 2015

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Hele nette camping, we maakte een rondreis door Drenten en Friesland, de Alkenhaer was de eerste die ons n goed gevoel gaf qua uitstraling, netjes en goed verzorgde camping, en klantgerichtheid en dan bedoel ik niet gaan snoeien als de klant rustig voor zijn caravan zit, je zag dat ze dat al voor elkaar hadden voordat het kampeer seizoen begint! Het internet zou gratis moeten zijn is n puntje voor verbetering! (Zo ouderwets!)

m.kranendonk, på denne campingplads i maj 2015

8,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

we stonden heerlijk op een zonnige plaats en mooie fiets omgeving en heerlijk in het boshuis gegeten

H. Erkelens, på denne campingplads i marts 2014

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Een mooie, ruime camping met goed onderhouden velden. Goede voorzieningen, alles goed onderhouden. Aan te bevelen!

HJH Snakkers, på denne campingplads i august 2013

8,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Prima camping!! Blij verrast!! Vanaf de camping meegedaan aan de fietsvierdaagse. Daaar hebben we zeker geen spijt van. Zeer correcte en vriendelijke leiding en receptie! Prijs/kwaliteit restaurant heel goed. Plek prima. 10 ampère voor een goede prijs. De omgeving is excellent om te fietsen en te bezoeken. Ga zo door Alkenhaer! De aanhouder wint!!

Posthumus, på denne campingplads i juli 2013

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Erg leuke camping met leuke kampeervelden. We hadden een mooie, ruime plaats op de Ransuil. Rustige camping maar genoeg te doen voor kinderen. Personeel en eigenaar erg vriendelijk. Zwembadje leuk, omgeving super. We hebben er 2 hele fijne weken gehad met onze familie! Zeker een aanrader.

R.J. Kampen, på denne campingplads i juni 2013

9,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

de Ruijter, på denne campingplads i juni 2013

8,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Nagel, på denne campingplads i juni 2013

7,9

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-04-2017 til 31-10-2017
Overflade
11 ha
Antal turpladser
100 (80 - 120m2)
Antal pladser til autocampere
10
Antal faste årspladser
150

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
Internet
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Ældretoilet
  • Brusekabiner til seniorer (med ekstra bøjler)
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
    • periode:01-04/30-09
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-04/30-09
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:01-04/30-09
  • Bar
  • Gasflasker ombyttes
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
Svømning
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:70 m2
    • periode:01-05/01-09
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Nogle legeredskaber
  • Ridning
  • Ponyridning
  • Golfbane i nogen afstand (max. 10 km)
    • golfskole (golfkursus)
    • afstand:1 km
    • antal:18
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Hård jord
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:6 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1,5 km
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • pladser med hård belægning for campingbiler
    • Overflade:100 m2
    • Antal:10
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
Adresse og rute

Vil du booke Camping Alkenhaer eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Alkenhaer
    Alkenhaer 1
    8426 EP / Appelscha
    Holland

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    52°56'45"N 6°21'43"E
  • N381 Drachten-Appelscha, frakørsel Appelscha. N371 Meppel-Assen, frakørsel Appelscha. Campingpladsskiltene er brune.

  • Kontakt

  • www.campingalkenhaer.nl

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 
Max. 5.3° 4.6° 4.7° 4.5° 5.6° 6.9°
Min. -0.2° 2.4° 0.4° 0.5° 0.1° 0.8° 3.3°
Nedbør 95% 95% 70% 85% 60% 55% 45%
Vindretning S SV SV NV V SV SV
Vindkraft 5 4 2 3 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Nedbør (mm)
Jan. 70
Feb. 77
Mar. 80
Apr. 83
Maj 64
Jun. 96
Jul. 105
Aug. 99
Sep. 138
Okt. 90
Nov. 78
Dec. 114
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Alkenhaer".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.