Gå til hjemmesiden

Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier ****

Fotos fra campingpladsen
Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier
Almene oplysninger

På Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier i Saint-Jean-de-Monts (Vendée) camperer du allerede for €15,- per nat i lavsæsonen med CampingCard ACSI. På en af de 229 åbne pladser opholder du dig under 28-04-2017 - 08-07-2017 og 25-08-2017 - 17-09-2017 med rabat. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Klitcampingplads med udendørs swimmingpool beliggende i beskyttet naturområde. Adgang til strand via en lille port og gennem klitterne. Tæt på butikker. Fitnessrum, sauna, jacuzzi. Mange vandre- og cykelmuligheder.

www.campeole.nl/plage-des-tonnelles

  • 1595

Godkendelses periode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,4

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,3
Personale
8,7
Pris/kvalitetsforhold
8,4
Standplads
8,4
Indkvartering
7,9
Børnevenlighed
8,8
Underholdning
7,5
Sportsfaciliteter
8,3
Swimmingpool
8,3
Mad og drikke
9,0
Omgivelser
8,5

Mark van Stee, på denne campingplads i juni 2017

8,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Zeer nette camping met vriendelijk personeel en mooie goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Omdat wij buiten het seizoen waren was er nog niet zo veel te doen. Maar buitenom dat wel genoten van het heerlijke zwembad wat ook zeer schoon was en lekker om temperatuur. Ook zijn er erg mooie fiets routes. Kort om een super ervaring.

Dimmendaal, på denne campingplads i juni 2014

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A.Weterings, på denne campingplads i september 2013

8,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Mooie camping vlak bij strand in mooie omgeving met veel mooie plekken om te bezoeken.
Camping is van alle gemakken voorzien zoals mooi zwembad. Op camping staan wel veel huisjes .
Aardig en hulpvaardig personeel. Supermarkt op loopafstand.

M. de Vrijer, på denne campingplads i juni 2013

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Mooie ruime plaatsen in een duinomgeving. Strand vlakbij. Ondanks een verbouwing van de receptie toch een prima service van de medewerksters. Sanitair wordt, ook in het voorseizoen, goed schoon gehouden.

N.H.v.d.Wassenberg, på denne campingplads i juni 2013

8,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Goed verzorgd vakantie park. Modern sanitair en zeer goed onderhouden!!
Camping is onderdeel van het park. Gelegen bij de zee, ideaal voor zeebeleving.

A. van der Haak, på denne campingplads i maj 2012

8,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Walda, på denne campingplads i juli 2011

8,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A Kips, på denne campingplads i juni 2011

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wij waren er van 22/5 tot 26/6. Een zeer rustige camping in een prachtig duingebied en vlak bij een heel mooi langzaam aflopend en hard strand. Waar goed gewandeld kan worden. Ook in de duinen zijn wandelpaden. Het sanitair is zeer goed met regelbaare kranen in de douches en bij de afwas, dus lekker warm water. Bij de afwas zelfs heet. Ook wordt er geregeld goed schoongemaakt. De omgeving is plat dus er is heel goed te fietsen met mooie routes. St Jean de Monts is een mooi stadje met een hele mooie boulevard. Het zwembad is verwarmt wat wel lekker is in deze tijd. We hebben ons er geen moment verveelt en komen zeker nog eens terug.

A. Karnebeek, på denne campingplads i juni 2011

8,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn <4 år

Mooie duinen camping vlak aan het strand. De kampeer plekken (toer) zijn soms aan de kleine kant. Wij hebben zelf een grote tent die niet op alle plekken past. Prima aangelegde fietspaden vlak bij de camping en een mooie omgeving om te bekijken. Sanitair is vernieuwd in 2010 en is perfect opgezet. Zou wel schoner mogen worden gehouden (zeepresten / spinnenwebben zijn zichtbaar), echter niet vies. Lekker zwembad.
Wij zijn in het voorseizoen geweest, daarom waren veel facaliteiten niet geopend. Voor ons ter geen issue aangezien we toch voor het strand en omgeving komen. Denk dat het in het hoogseizoen erg druk is.

Staf, på denne campingplads i juni 2011

6,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

We waren daar begin juni 2011, heel kleine plaatsen, konden zelfs onze voortent niet opzetten zoals het hoorde, ontvangst goed maar koel, duidelijk niet ingesteld op eigen caravan, in de omgeving alleen de zee, zeker zijn geld niet waard, zijn dan ook veranderd, voor zelfde prijs veel beter.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
28-04-2017 til 17-09-2017
Overflade
25 ha
Antal turpladser
229 (70 - 110m2)
Antal faste årspladser
30
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:288 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Wifi 80-100% dækning
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:09.00-21.00
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-23.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:8
    • vægt:4000 kg
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletter uden sæde
  • Familiebadeværelse
  • Familiebrusebad
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:05-05/05-09
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Levnedsmidler: stort sortiment
    • periode:05-05/05-09
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Bokse
  • Lodgetelt med sanitære faciliteter
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:288 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:60 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
Sport og spil
  • Spabad
  • Sauna
  • Fitnessrum
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Multisportsplads
  • Nogle legeredskaber
  • Minigolf
  • Golfbane i nogen afstand (max. 10 km)
    • afstand:4 km
    • antal:18
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let | gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Sandjord
  • Kuperet terræn
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,2 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:0,2 km
  • Beliggende ved havet (max. 0,5 km)
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0,3 km
  • Beliggende i skov
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
  • Campingplads informations-app
Adresse og rute

Vil du booke Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier
    18 route de la Tonnelle
    85161 / St. Jean-de-Monts
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    46°48'36"N 2°7'12"W
  • Komende fra Nantes, mod Noirmoutier/Challans/St. Jean-de-Monts i den første rundkørsel i St. Jean-de-Monts, kør mod D38 Notre Dame-de-Monts/Noirmoutier. Drej efter 6 km til venstre i rundkørsel Tonnelles og følg campingpladsskiltene.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.campeole.nl/plage-des-tonnelles

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Ons.

18 / 10

 

Tor.

19 / 10

 

Fre.

20 / 10

 

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 
Max. 19.5° 18.4° 17.7° 16.8° 15.8° 16.6° 18°
Min. 14.5° 14.6° 15.3° 13.8° 13.7° 13.4° 14.9°
Nedbør 25% 20% 40% 60% 55% 35% 20%
Vindretning ZO S SV SV V V S
Vindkraft 3 5 5 6 5 4 4

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 88% 79 2
Feb. 85% 61 3
Mar. 80% 61 4
Apr. 78% 54 5
Maj 75% 61 6
Jun. 74% 53 6
Jul. 75% 51 7
Aug. 75% 53 7
Sep. 77% 69 6
Okt. 85% 90 4
Nov. 87% 92 3
Dec. 88% 88 2
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Campéole Plage des Tonnelles - Dornier".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.