Gå til hjemmesiden

Camping Les Cascades ****

Fotos fra campingpladsen
Camping Les Cascades Camping Les Cascades
Almene oplysninger

Campér for €17,- per nat på Camping Les Cascades i lavsæsonen med CampingCard ACSI. Camping Les Cascades, beliggende i La Roque-sur-Cèze (Gard), er en campingplads med 76 åbne pladser og 4 fastliggerpladser. Med CampingCard ACSI camperer du på en af de åbne pladser i følgende perioder: 14-04-2017 - 08-07-2017 og 25-08-2017 - 30-09-2017. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Speciel og hyggelig familiecampingplads på et overvejende fladt og skyggefuldt område langs bredden af Cèze. Smukke strande og dejligt badevand. De smukke vandfald er en ekstra attraktion. Opvarmet swimmingpool i perioden 1/5 - 15/9.

www.campinglescascades.com

Ekstra rabat: 7=6 / 14=11

  • 2465

Godkendelses periode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,6

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,2
Personale
7,7
Pris/kvalitetsforhold
7,6
Standplads
7,7
Indkvartering
7,5
Børnevenlighed
7,7
Underholdning
7,1
Sportsfaciliteter
7,3
Swimmingpool
7,7
Mad og drikke
7,3
Omgivelser
8,4

Nicole B., på denne campingplads i september 2017

8,1

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Die Umgebung ist traumhaft mit den Wasserfällen. Schon allein deshalb eine Reise wert! Platz ist großzügig, ruhig aber teilweise sehr uneben! Die Sanitäranlagen wirklich nicht gut, aber für Frankreich recht normal wie mir scheint.

Wirklich wichtig: bitte nicht die Brücke über den Fluss nehmen. Nur 2,10 Meter breit! Man muss sich einen Umweg raussuchen.

Danielle Tuerlinckx, på denne campingplads i juni 2017

7,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Notre port d\'attache de fin de vacances y allons chaque année......un plaisir en basse saison ne peut émettre d\'avis objectifs sur certains points qui concernent la haute saison

Barbara Pring, på denne campingplads i juni 2017

8,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

excellent site. access to river and cascades is fab. walk into village easy. staff are very helpful. pool large. Italian restaurant was authentic. stayed 5 nights. no entertainment because it was June. shame that the bar was not open. it only opens in July and august. would recommend.

J. Vanhorp, på denne campingplads i juli 2016

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. van Assem, på denne campingplads i juli 2016

8,6

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Smeenk, på denne campingplads i juni 2016

7,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Schaduwrijke camping. Plekken zijn ruim ; over het algemeen smal en diep. Sanitair wordt goed schoongehouden. Water voor douchen en afwas goed warm. Personeel is vriendelijk. Omgeving is mooi, camping ligt direct aan de rivier de Cèze met strand en mooie watervallen.

Smeenk, på denne campingplads i juni 2016

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Goede grote plek voor de caravan. Sanitair werd goed schoon gehouden. Warm water ook echt warm , zowel in de douche als voor de afwas. Camping ligt aan de rivier met mooie watervallen waarin gezwommen kan worden. Mooie omgeving.

Silvie Asler, på denne campingplads i april 2016

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Fast ausgestorben Ende April. Die Campingcard wurde erst nach nochmaligem Nachfragen korrekt verrechnet. Für die Kinder hat es eine Hüpfburg, Spielplatz und Fussballplatz. Stellplätze teilweise uneben. Direkter Zugang zum Strand. Beheizte Sanitäranlagen. Brot kann bestellt werden. Schwierige Zufahrt über die enge Brücke - für unseren VW-Bus hat es gerade noch gepasst. La Roque sur Ceze sehr schönes Städtchen.

E.F.M. Oranje, på denne campingplads i juli 2015

8,4

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Ham, på denne campingplads i juli 2015

7,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
14-04-2017 til 01-10-2017
Overflade
6 ha
Højde over havets overflade
85m
Antal turpladser
76 (90 - 120m2)
Antal pladser til autocampere
2
Antal faste årspladser
4
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:128 m2
  • Wifi 80-100% dækning
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
Internet
  • Internetmulighed
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:08.00-19.00
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:08.00-23.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
    • periode:01-06/31-08
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Måltider til afhentning
  • Pizzeria
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:24-04/30-09
  • Bar
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Bokse
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • opvarmet
    • overflade:128 m2
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:48 m2
  • Svømning i flod/å muligt (max. 0,1 km)
  • Bademulighed i sø/sø med fritidsaktiviteter
Strand
  • Grusstrand
  • Klippekyst
Sport og spil
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Nogle legeredskaber
Fritid (voksne)
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Hård jord
  • Kuperet terræn
  • Terrasseformet campingplads
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:5 km
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Beliggende i skov
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • vandtilførsel og afløb
    • Overflade:120 m2
    • Antal:2
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Les Cascades eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Les Cascades

    30200 / La Roque-sur-Cèze
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    44°11'18"N 4°31'30"E
  • Campingvogne og større biler kan kun køre via D6 Bagnols-Alès. Frakørsel mod Donnat (D143). Så endnu 3 km.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.campinglescascades.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Fre.

20 / 10

 

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 
Max. 23.4° 22.1° 17.7° 17° 20° 21.4° 21.1°
Min. 14.3° 13.3° 12.4° 10.7° 10.6° 11.1° 12.2°
Nedbør 5% 30% 5% 5% 5% 5% 5%
Vindretning ZO NV N N N N N
Vindkraft 2 2 4 5 5 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 82% 55 3
Feb. 71% 50 5
Mar. 65% 73 7
Apr. 67% 73 7
Maj 69% 89 8
Jun. 64% 54 9
Jul. 61% 45 10
Aug. 62% 97 9
Sep. 69% 118 8
Okt. 79% 132 5
Nov. 79% 119 4
Dec. 77% 55 3
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Les Cascades".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.