Gå til hjemmesiden

Camping La Héronnière ***

Fotos fra campingpladsen
Camping La Héronnière Camping La Héronnière
Almene oplysninger

På Camping La Héronnière i Laives (Saône-et-Loire) camperer du allerede for €17,- per nat i lavsæsonen med CampingCard ACSI. På en af de 80 åbne pladser opholder du dig under 03-03-2018 - 30-06-2018 og 01-09-2018 - 03-11-2018 med rabat. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Fredfyldt beliggende campingplads 200m fra en feriesø. Swimmingpool på campingpladsens område. Egnet som base for cykelture ud i omgivelserne.

Ekstra rabat: 7=6 / 14=12

  • 18
  • 2026

Godkendelses periode

oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
januar 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
februar 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
marts 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
maj 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
august 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
september 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
oktober 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
november 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
december 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
6,9
Personale
7,6
Pris/kvalitetsforhold
7,0
Børnevenlighed
7,0
Underholdning
6,7
Sportsfaciliteter
6,3
Swimmingpool
7,1
Mad og drikke
6,5
Omgivelser
7,8

Peter Andersen, på denne campingplads i november 2018

4,5

Rejseselskab: Enkeltperson

Den værste campingplads vi nogensinde har besøgt. Vi var der i slutningen af marts 2018. bad og toilet var under al kritik. Vi undlade at bruge brusebad, og brugte kun meget nødværge toiletter, da de var møg beskidte. Unge for enhver pris denne plads.

Matthias Breuer, på denne campingplads i oktober 2018

5,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Ein schön gelegener Platz in direkter Nähe zu drei Seen, einer davon mit kleinem Badestrand. Der Platz ist parzelliert, zum Teil mit Hecken und Büschen abgegrenzt und mit Bäumen bestanden.
Leider sind jedoch die besten Zeiten des Platzes vorbei. Alles ist irgendwie ungepflegt und nicht besonders sauber. Die Stellplätze sind buckelig wie ein Acker. Die Mobilheime und abgestellten Wagen von Langzeitgästen sind gammelig.

Mein Fazit: für eine Zwischenübernachtung akzeptabel, sofern man eine eigen Toilette an Bord hat. Schade um den eigentlich schönen Platz.

Rebry Caroline, på denne campingplads i september 2018

6,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

De omgeving is mooi. Fietstocht langs de lac n\'est aangenaam. Gelukkig reizen we met de camper , want sanitair en de camping in het algemeen laat te wensen over. Jammer voor zo\'n mooie omgeving met veel mogelijkheden.

Karin Schuurman, på denne campingplads i august 2018

4,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

we waren in augustus op deze camping en zijn geschrokken van de slechte staat en slechte service. deze camping is helaas geen acsi lidmaatschap meer waard.

Gerard Haverlach, på denne campingplads i juni 2018

6,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Een zeer vriendelijke campingeigenaar. Echter hij heeft de camping verwaarloosd. Is een ASCI camping onwaardig. Heggen niet gesnoeid, gras niet gemaaid. Toiletten slecht onderhouden. Receptie was een \'malle Pietje\".Bij aankomst regende het heel hard. Grote plassen water wat niet weg kon. Verder een groep Ieren op de camping die hier al enige tijd vertoeven en nadrukkelijk aanwezig. In potentie een leuke camping

Gerard Haverlach, på denne campingplads i juni 2018

6,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Onderweg naar het zuiden deze camping aangedaan. Vriendelijke beheerder. Echter een ASCI camping onwaardig. Oud sanitair en kampeerplaatsen slecht onderhouden. Hagen niet gesnoeid en gras niet gemaaid. Toen wij aankwamen regende het hard. Kampeerplaatsen stonden blank. Eigenaar vriendelijk maar laat de boel verslonzen. Komen hier niet meer terug.

A. van Amelsfoort, på denne campingplads i juni 2018

6,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wij waren op deze camping naar aanleiding van camping gids. Het viel ons ontzettend tegen. Sanitair niet schoon. Veel lawaai door groep Ieren die rond reden met harde muziek. Alles kwam zeer dreigend over. De beheerder heeft zelfs de politie laten komen. Daarna was het WAT RUSTIGER. Ons zien ze er niet meer.

Fer, på denne campingplads i juni 2018

5,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wat een ellende. Niet acsi waardig. nooit meer. Vol met Engelse en Afrikaanse en Spaanse gastarbeiders. Kinderen terroriseerden de camping.

Brigitte Runtsch, på denne campingplads i maj 2018

4,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Schon bei der Anmeldung ist uns unangenehm aufgefallen, dass wir die Platzgebühr und das Brot für den nächsten Morgen gleich bar bezahlen mussten, weil das Kartenlesegerät ausgefallen sei. Der Raum war schmuddelig, unaufgeräumt, und der Platzwart wies in unerwartet gutem Englisch unwillig gleich daraufhin, dass er alleine sei und nicht alle sanitären Einrichtungen offen wären.Sanitär (Toiletten und Duschen) für Frauen waren geschlossen. Musste als Frau gleiche Toilette benutzen wie die Herren, dort aber keine Möglichkeit zum Händewaschen. Dafür musste ich in den Waschbereich für Frauen und Herren. Nur dort 4 Waschbecken offen, andere mit Mülltüte zugedeckt. Alles nicht sauber ! Auch kein Reinigungspersonal im Einsatz ! Im Bereich der Geschirrwaschbecken waren alle Wasserarmaturen abgebaut. Das Chemie-WC war verschlossen und nach Nachfrage beim Platzwart mussten wir die WC-Kassette in die normale Toilette entsorgen.
Der Abfallplatz für Müll und Flaschen ein einziges Chaos und alles ziemlich voll.
Am Abreise-Tag forderten wir die Rechnung ein. Der Platzwart wollte uns sogar das vorher bar bezahlte Geld ausbezahlen. Er druckte sie dann doch unwillig aus.Die Eintragung im Campingführer, dass es ein Restaurant gibt, stimmt so nicht: es gibt in der Hochsaison vielleicht eine Snack-Bar. Ein Restaurant am See, ca. 1km entfernt, hatte geschlossen um diese Zeit.
Fazit: In dieser Zeit (09.05.2018) stimmte gar nichts wie im Campingführer S. 472 /für 2018 beschrieben. Ein 3-Sterne-Platz so nicht !
Unbedingt überprüfen und neu bewerten !

Brookes, på denne campingplads i maj 2018

4,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Facilities very dirty, no lights in toilets. one sink in toilets which had the tap removed. Only one washing up sink in operation in the shower room as the main row of washing up sinks outside had all the taps removed. We don\'t usually use our own campervan facilities, but this time felt this was the only way to feel clean. Owner was friendly when we arrived but did not agree with our complaints. This was the worst campsite we visited during our 4 week holiday. no experience of food or drink or surroundings - didn\'t want to stay but needed 5 reviews for my review to be accepted.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
03-03-2018 til 04-11-2018
01-03-2019 til 31-10-2019
Overflade
2 ha
Antal turpladser
80 (100m2)
Antal pladser til autocampere
11
Antal faste årspladser
5
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:104 m2
    • periode:01-05/13-10
    • Opvarmet:Ja
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletter uden sæde
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Snackbar
    • periode:01-05/31-08
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-05/31-08
  • Restaurant (med varieret menukort)
    • periode:07-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-05/31-08
  • Gasflasker ombyttes
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Bokse
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:104 m2
    • periode:01-05/13-10
    • Opvarmet:Ja
  • Bademulighed i sø/sø med fritidsaktiviteter
Strand
  • Sandstrand
Sport og spil
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Nogle legeredskaber
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:6 km
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
Handicappede
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Kantine/restaurant i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • pladser med hård belægning for campingbiler
    • Overflade:120 m2
    • Antal:11
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Belyste stier og veje
Adresse og rute

Vil du booke Camping La Héronnière eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping La Héronnière
    2 Les Lacs
    71240 / Laives
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    46°40'18"N 4°49'57"E
  • Fra N: A6 frakørsel 26 Chalon-sur-Saône. D906 mod Mâcon. Ved Varennes-le-Grand: D6 til La Ferté. D18 mod Lacs-de-Laives. Fra S: A6 frakørsel 27 Tournus. I Sennecey-le-Grand: D18 mod Lacs-de-Laives.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

13 / 12

 

Fre.

14 / 12

 

Lør.

15 / 12

 

Søn.

16 / 12

 

Man.

17 / 12

 

Tir.

18 / 12

 

Ons.

19 / 12

 
Max. 0.5° 0.2° 3.1° 7.1° 6.9° 6.8° 7.8°
Min. -4.2° -4° -5.2° -0.3° 2.7° 1.5° 2.6°
Nedbør 5% 5% 60% 85% 55% 25% 70%
Vindretning Ø N S S SV S S
Vindkraft 2 2 3 3 2 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 88% 49 2
Feb. 83% 41 3
Mar. 75% 50 5
Apr. 74% 52 6
Maj 73% 60 7
Jun. 69% 67 7
Jul. 69% 66 8
Aug. 69% 62 8
Sep. 77% 53 6
Okt. 85% 74 3
Nov. 87% 73 2
Dec. 88% 75 2
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping La Héronnière".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.