Gå til hjemmesiden

Ofte stillede spørgsmål

Har du ikke kunnet finde svaret på dit spørgsmål?
Så kontakt os via denne formular eller ring til os.

Telefonnummer
Telefonnummer for kunder +31(0)488-471434

Our staff is available Monday to Friday from 08.30 am to 17.00 pm.

Priser 2023
denne side kan du se en fuldstændig oversigt over alle priserne i 2023.

Hvorfor skal jeg betale mere for mit abonnement?

Siden starten af 2022 har vi at gøre med stærkt stigende omkostninger for bl.a. grundstoffer og transport. Derudover mærker ACSI også effekten af inflationen. Derfor er det desværre ikke længere muligt at holde salgsprisen på vores produkter uændret.

 

Jeg vil gerne opsige mit abonnement. Hvordan gør jeg det?

Du kan opsige dit abonnement inden d. 1. oktober. Du kan indsende din opsigelse på denne side.

 

Hvad koster et abonnement i 2023?

I 2023 koster et CampingCard ACSI abonnement uden app € 17,95 (€ 16,95 for ACSI Club ID medlemmer). Et abonnement inklusiv app koster € 21,95 (€ 20,95 for ACSI Club ID medlemmer). I 2023 koster et ACSI CampingCard & Stellplatzführer abonnement uden app € 25,95 (€ 23,95 for ACSI Club ID medlemmer). Et abonnement inklusiv app (campingplads- og autocamperpladsinformation) koster € 35,93 (€ 33,93 for ACSI Club ID medlemmer).

 

Jeg har modtaget en e-mail, hvori jeg bliver bedt om at kontrollere mine oplysninger. Hvordan gør jeg det?

Du kan kontrollere og ændre på dine betalingsoplysninger og kontaktoplysninger i din Min ACSI konto i ACSI Webshoppen. Du logger ind med den samme e-mailadresse, som du har modtaget denne e-mail på.

 

Jeg har modtaget et brev, hvori jeg bliver bedt om at kontrollere e-mailadressen for mit abonnement på CampingCard ACSI/ ACSI CampingCard & Stellplatzführer. Hvorfor er det nødvendigt?

Vi kan desværre ikke e-maile dig på denne e-mailadresse. Måske er der en fejl i et af bogstaverne eller tallene i denne e-mailadresse. Vi har brug for din e-mailadresse for at kunne sende dig vigtig information angående dit abonnement. Følg instruktionerne i brevet for at kunne give os din e-mailadresse. Så går du i fremtiden ikke glip af vigtig information angående dit abonnement.

 

Overnatningspriserne er pr. 2023 steget med € 1. Hvorfor er de det?

Campingpladserne har også at gøre med de stigende omkostninger og er derfor nødt til at hæve deres overnatningspriser. Derfor er CampingCard ACSI priserne steget med € 1. Med CampingCard ACSI betaler du stadig mindre end campingpladsens normale pris for lavsæsonen.

 

Får jeg stadig nok rabat med CampingCard ACSI, når jeg nu skal betaler € 1 ekstra pr. overnatning?

Vi garanterer, at du stadig betaler mindre med CampingCard ACSI end campingpladsens normale pris for lavsæsonen. Det er ikke forandret. Igen i 2023 nyder du godt af rabatter på op til 60 % pr. overnatning. De fleste campingpladser hæver også deres normale overnatningspriser. Hvis dette ikke er tilfældet for en campingplads, så kommer denne campingplads måske til at ligge i en lavere priskategori end det nu er tilfældet.

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid