Gå til hjemmesiden

Ekstra rabat

Priserne, som CampingCard ACSI udbyder, er allerede fordelagtige, men det kan gøres endnu billigere. Nogle campingpladser giver ekstra rabat til campister, der bliver længere end én nat.

For at tage et eksempel: Hvis der ud for en campingplads i guiden eller på websiden står skrevet f.eks. `7=6`, betyder det, at man kan overnatte på campingpladsen syv nætter, men at man kun skal betale for seks af dem. Og det til de allerede billige CampingCard rabatkort priser. Det ovenstående er blot ét eksempel på et tilbud. Nogle campingpladser udbyder andre gunstige kombinationer, der alle er møntet på at skabe en så fordelagtig pris som muligt ved længerevarende ophold.

Vær opmærksom på, at en campingplads kan tilbyde et antal forskellige rabatordninger, men at man kun har ret til ét af disse tilbud! F.eks. kan tilbuddene lyde 4=3, 7=6 og 14=12. Hvis man så vælger at overnatte 13 nætter, har man én gang ret til tilbuddet 7=6! Man har altså IKKE ret til at gøre tre gange brug af tilbuddet 4=3 eller på at kombinerer to tilbud evt. 4=3 og 7=6!

Modtag gode tips og tilbud

Vores nyhedsbrev er fuldt af tips, nyheder, tilbud fra ACSI samt reklamer fra omhyggeligt udvalgte partnere. Du modtager nyhedsbrevet maks. 1 gang om ugen.

Dine oplysninger er sikre og deles ikke med andre

Camping virkelig åben? Gør Corona Camping Check | Bliv informeret om camping i Corona tid