Gå til hjemmesiden

Camping Domaine Moulin de Malempré ****

Fotos fra campingpladsen
Camping Domaine Moulin de Malempré Camping Domaine Moulin de Malempré
Almene oplysninger

På Camping Domaine Moulin de Malempré i Malempré (Luxembourg) camperer du allerede for €17,- per nat i lavsæsonen med CampingCard ACSI. På en af de 192 åbne pladser opholder du dig under 01-01-2018 - 06-07-2018 og 26-08-2018 - 31-12-2018 med rabat. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Centralt beliggende firstjernet campingplads lige ved en skov. Moderne, opvarmede sanitære faciliteter, også for handikappede, private badeværelser med bad. Ny udendørsswimmingpool (2016), campingvognsplejested, specielle gennemrejsepladser. Restaurant i weekenden og i skoleferierne. Alle pladserne har el og vandafløb og -tilslutning.

www.camping-malempre.be

Ekstra rabat: 7=6 / 14=11

  • 533

Godkendelses periode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,0
Personale
8,2
Pris/kvalitetsforhold
8,0
Børnevenlighed
8,5
Underholdning
7,5
Sportsfaciliteter
7,7
Swimmingpool
8,2
Mad og drikke
8,2
Omgivelser
8,4

Jan Gelderblom, på denne campingplads i juni 2018

8,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Zeer vriendelijk ontvangst op een zeer mooi aangelegde camping. Dicht bij E25 maar geen hinder van gehad. Prachtige omgeving, geen gebruik gemaakt van het zwembad ( te koud) Wij komen hier zeker terug. Zeer geschikt als overnachtingscamping, hier zijn ook speciale plaatsen voor.

jan van Overeem, på denne campingplads i juni 2018

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

vriendelijk personeel mooie camping heel goed Eten Topper
en voor ons heel belangrijk schoon sanitair

verstraete, på denne campingplads i august 2017

7,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

zeer mooie camping zeer veel investeringen gedaan ,kiezeltjes jammer moeilijk voor rolstoelpatienten,mooi zwembad ,cantine,winkeltje,sanitair proper en net,wifi een plaats ,rusig gelegen ,zeer centraal gelegen in de ardenen

Pepping, på denne campingplads i juli 2017

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Pafwes, på denne campingplads i juli 2017

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Wim de Jong, på denne campingplads i juni 2017

4,6

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Camping staat in de verkoop. Personeel was aanwezig op de camping en stond ons te woord. We waren niet welkom op de camping.
Op de camping was geen enkele kampeerder aanwezig.

Jan-Pieter, på denne campingplads i maj 2017

8,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Super toffe leuke camping!! Onthaal in receptie door de super vriendelijke, enthousiaste Brian is geweldig. Niks is teveel voor hem en je ziet hem van 's morgens tot 's avonds bezig. Altijd met een leuke glimlach en bereid om je te helpen. Op een moment had een kindje een paar plaatsjes verder wat medische probleempjes, zonder dat ze hem nog maar moesten gaan roepen stond Brian daar al ineens! Wat boft deze camping met zo een jonge talentvolle en gedreven werknemer. Als er iets aan de hand is, Brian staat altijd klaar om je te helpen, inderdaad ook heel handig met zijn diploma's en werkervaring bij de hulpdienst van het Rode Kruis!. Super camping, doe zo verder. Alleen het restaurant kan wat betere organisatie gebruiken, voor de rest top!

Aad Merceij, på denne campingplads i marts 2017

6,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Camping is (ook met navigatie apparatuur )moeilijk te vinden . 5 km na verlaten snelweg kom je via smalle slingerende landweggetje bij de ingang van de camping die hemelsbreed 100 meter naast die snelweg ligt, dus veel verkeerslawaai in de nacht. Slechts 6 smalle plaatsen voor doortrekkers, hier sta je bovenop elkaars lippen, alleen maar grind om je heen. wil je iets beter staan dan moet je bij betalen. In maart waren we de enige bezoekers. Voor bezoek toilet moet je een eind lopen, douchen met een speciale munt, legen van toiletcasette vereist een wandeling van 1 km.

A.E. Nieuwerf, på denne campingplads i marts 2017

5,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Jammer dat na twee keer een minder positieve beoordeling gegeven te hebben er geen van beide worden weergegeven .
Mijn advies is de camping in ieder geval te mijden in winter aangezien ze dan niet open zijn ook na mailbevestiging van een dag voor aankomst of camping open was. Hoop dat deze beoordeling wel geplaatst word. mvrgr.

van Bouwelen, på denne campingplads i juli 2016

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
01-01-2018 til 31-12-2018
Overflade
12 ha
Højde over havets overflade
276m
Antal turpladser
192 (100 - 200m2)
Antal pladser til autocampere
5
Antal faste årspladser
62
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:98 m2
    • periode:20-05/17-09
    • Opvarmet:Ja
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Familiebadeværelse
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Private bad/toiletfaciliteter
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:98 m2
    • periode:20-05/17-09
    • Opvarmet:Ja
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:5 m2
    • periode:28-05/14-09
    • Opvarmet:Ja
Sport og spil
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Multisportsplads
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | let | gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Hård jord
  • Kuperet terræn
  • Terrasseformet campingplads
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:6 km
  • Beliggende ved flod/å (max. 0,1 km)
  • Beliggende i skov
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • pladser med hård belægning for campingbiler
    • vandtilførsel og afløb
    • Overflade:60 m2
    • Antal:5
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère | 16 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Domaine Moulin de Malempré eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Domaine Moulin de Malempré
    rue Moulin de Malempré 1
    6960 / Malempré/Manhay
    Belgien

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    50°17'39"N 5°43'16"E
  • E25 frakørsel 49 Manhay. Så N822 mod Lierneux (500m). Første frakørsel mod Malempré. Følg cp-skiltene, fra E25 4 km.

  • Kontakt

  • www.camping-malempre.be

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Lør.

22 / 09

 

Søn.

23 / 09

 

Man.

24 / 09

 

Tir.

25 / 09

 

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 
Max. 14.2° 16.5° 12.4° 13° 15.1° 16.4° 14.8°
Min. 7.2° 9.4° 5.5° 3.9° 4.9° 7.9°
Nedbør 80% 90% 30% 10% 10% 15% 25%
Vindretning V SV NV NO Ø V N
Vindkraft 3 4 3 2 2 2 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed
Jan. 89%
Feb. 88%
Mar. 84%
Apr. 77%
Maj 70%
Jun. 73%
Jul. 78%
Aug. 73%
Sep. 84%
Okt. 87%
Nov. 91%
Dec. 92%
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Domaine Moulin de Malempré".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.